enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
00:55 İhracat verileri, Aralık 2025 ve geçen yılın tamamına ilişkin faaliyet illere göre ihracat veriler açıklandı…
00:49 Ocak ayının ikinci yarısında sıcaklıklar kademeli olarak artacak
00:48 “Gazze Mahkemesi”nin 26 Ekim 2025’te İstanbul’da açıkladığı Nihai Karar, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.
00:40 Kritik altyapı hizmetlerinin dayanıklılığı: 2025’te su ve atık su sistemlerinin güvenliği
00:33 Bakan Tunç, Rojin Kabaiş’in ailesi ile görüştü
00:29 Avrupa Birliği Savunma Fonu Kapsamında Türkiye’nin Konumu ve Engellemeler
00:26 Korku Filmi Zir-i Cin 4: Nesep Bağı 23 Ocak’ta Vizyonda
00:25 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),Ticaret satış hacmi, perakende satış hacmini açıkladı…
00:16 Gazze Gölgesinde Üçlü İttifak: İsrail-Yunanistan Hattı ve Doğu Akdeniz’de Yeni Güç Arayışı
00:15 Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Tıp ve Kültür-Sanat Sempozyumu”na katıldı…
00:06 Suriyeli Gazeteci Dima İZZEDDİN, Suriye’den Aktarıyor..
00:04 Kocaeli’n simgesi Tarihi Saat Kulesi restore ediliyor…
20:27 Gazeteci İlhan AKÇAY’dan Düzeltme ve Özür: Lale GÜL haberindeki Büyükelçi sözleri şahşıma aittir
09:49 Avrupa Birliği’nde Diplomatik Kariyerde Cinsiyet Eşitsizliği: Bir Özet ve Türkiye Persfektifi
09:17 Bazı bölgelerde barajlar dolmuyor, Su sürekli azalıyor !
06:00 Bakanı Bayraktar, “2026’da en az 2 bin megavat kapasiteli YEKA yarışmaları yapmayı hedefliyoruz”
00:57 Trump yönetiminden Fed Başkanı Powell’a suç duyurusu tehdidi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beyaz Saray’dan Erdoğan-Biden görüşmesine dair açıklama

Beyaz Saray’dan Erdoğan-Biden görüşmesine dair açıklama
4 Haziran 2021
482
A+
A-

UHA HABER / Beyaz Saray, Başkan Biden’ın 14 Haziran’da NATO Zirvesi’ndeki temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek ikili ve bölgesel konuları ele alacağını açıkladı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı AA’nın haberine göre, Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, yaptığı yazılı açıklamada, ABD Başkanı Biden’ın ilk denizaşırı ziyareti kapsamında bu ay İngiltere, Belçika ve İsviçre’ye gideceğini belirtti.

Psaki, 14 Haziran’da NATO liderlerinin Brüksel’de, gelecek tehditleri nasıl karşılayacakları ve etkili yük paylaşımı konusunda istişarelerde bulunacağını belirterek, “Biden, birçok ikili ve bölgesel meseleyi ele almak için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşecek.” ifadesini kullandı.

Biden’ın son durağı Cenevre

Psaki, Biden’ın 15 Haziran’da Brüksel’de ABD – Avrupa Birliği zirvesine katılacağını ve Belçika Kralı Philippe ve Belçika Başbakanı Alexander De Croo ile bir araya geleceğini kaydetti.

Biden’ın 16 Haziran’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için Brüksel’den İsviçre’nin Cenevre kentine geçeceğini aktaran Psaki, Biden’ın burada da İsviçre Konfederasyonu Başkanı Guy Parmelin ve İsviçre Dışişleri Bakanı Ignazio Cassis ile görüşeceğini bildirdi.

 

 

 

 

 

 

 

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 04 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.