enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:50 Brüksel’den Yükselen Uyarı: Türkiyesiz Güvenlik Olmaz
00:55 Türk Dünyası’nın Kültürel Mirasını ve Küresel Etkileşimini öne çıkaracak ‘Viyana’da Türk Haftası’ bugün başlıyor…
00:54 Dr. Elvin Abdurahmanlı, “Bölgedeki kalıcı barış ve Türk birliğinin caydırıcı gücü en önemli unsur”
00:37 Bakan Göktaş, 2002’de 5 bin 777 olan engelli memur sayısı 82 bin 626’ya ulaştı
00:34 Hollanda Türk Gazeteciler Birliğili, 10 Ocak’ı bu kez “Anma” ruhuyla yaşattı
00:30 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 10 Ocak’ta Üyeleriyle Buluştu 
00:29 Türkiye’de rüzgardan elektrik üretimi 3 Ocak’ta 259 bin 76 megavatsaatle günlük bazda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
00:21 Milli Savunma Bakanı Güler, “Gazze Şeridi’nde İsrail için bir tehdit oluşturmuyor”
00:20 Yüzyılın konut projesinde yeni haftanın kura takvimi
00:11 Oğuz Türklerine ait 9-10. yüzyıldan kalma Kültöbe Yazıtı keşfedildi
00:10 Türk Dünyası’ndan Haberler!
00:59 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
00:41 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
00:38 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:30 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:21 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
00:17 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beşiktaş güç depoluyor

Beşiktaş güç depoluyor
13 Kasım 2021
727
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / Milli ara sonrasında lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, çalışmalarını sürdürüyor. Tempoyu artıran siyah-beyazlılar, güç depoluyor.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıMilli takımlara çok sayıda futbolcu gönderen Beşiktaş, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Hafta sonunu izinli geçirecek siyah-beyazlılar, 5 günlük süreçteyse güç ve kuvvet depolama üzerine yoğunlaştı.

Shkupi ile de hazırlık maçı oynayan siyah-beyazlılar, fazla forma şansı bulamayan isimleri görme şansı yakaladı. Beşiktaş, Makedon ekibi 3-0 yenerken; futbolcuların isteği ve hırsının teknik ekibi memnun ettiği öğrenildi.

Önümüzdeki hafta sonu Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, pazartesi gününden itibaren taktik çalışmalara ağırlık verecek.

Milli takımlarında bulunan futbolcuların takıma dönmesiyle, sahaya çıkacak 11 belirlenecek.

Ersin, Rıdvan, Kenan, Pjanic, N’Sakala, Vida, Larin ve Atiba’nın milli takımlarındaki performanslarını yakından takip eden analiz ekibi, bu futbolcularla ilgili raporunu da teknik ekibe sunacak. Analiz ekibi, oyuncuların maç analizlerinin yanında antrenmanlardaki atletik durumlarını da milli takımlarından talep edecek.

Sakatlık riskini en aza indirmeyi amaçlayan siyah-beyazlılar, ligin geri kalanı için fire vermek istemiyor.

Diğer yandan tedavisine İngiltere’de devam eden Batshuayi, gelecek hafta İstanbul’a gelecek. Tedavi raporlarını inceleyecek sağlık heyeti, Belçikalı golcünün Alanya deplasmanında oynayıp oynamayacağına karar verecek.

[UHA Haber Ajansı, 13 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.