enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bayram Bektaş: Lige galibiyetle başlamak istiyoruz

Bayram Bektaş: Lige galibiyetle başlamak istiyoruz
30 Temmuz 2022
915
A+
A-

SAMSUN – UHA HABER / Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Spor Toto 1. Lig’in açılış maçında Altay’ı deplasmanda yenerek, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kayseri ve Bolu kampının ardından Samsun’a gelerek Nuri Asan Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kalan haftalarda lige Samsun’da hazırlanacaklarını ifade eden Bayram Bektaş, antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

“Altay’ı yenip lige galibiyetle başlamak istiyoruz”

Sezona iyi başlamak istediklerinin altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Uzun diye adlandırabileceğimiz bir kamp süreci geçirdik. Kayseri kampında bir Bolu’da da 3 hazırlık maçı oynadık. Kamplardan memnunum. Buraya belli bir seviyede dönmemiz gerektiğini söylemiştim. Bence o seviyenin bile üstündeyiz. Özellikle son oynadığımız hazırlık maçında veriler çok iyi. Çocuklar iyi bir özveriyle çalıştı. Sakat oyuncularımızda lig maçına kadar belli bir seviyeye gelecekler. İnşallah da ligin açılış maçını oynayacağız. Orada Samsunspor’a yakışır, herkesin beklediği oyunu oynayarak, Altay deplasmanından galip gelerek iyi bir başlangıç yapıp taraftarımıza camiamıza hediye etmek istiyoruz” dedi.

Advertisement

“Forvet ve sağ bek transfer edeceğiz”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Bayram Bektaş, “Bir sağ bek, forvet mevkiine bir oyuncu transfer edeceğiz. Önemli olan iki mevkii var. Anlaştığımız iki forvet vardı. Birincisi tam oluşacakken başparmağında çatlak çıktı. İkincisi arka adalesinden sakat çıktı. Hassas konular, nokta yerlere de sakat oyuncular almamak gerekiyor. Onlar olmadı ancak gözlemlediğimiz birkaç isim var diye konuştu.

Diomande ve Tomane konusu

Kampta denenen Diomande’den istediği verimi almadığını belirten Bayram Bektaş, “Hem kamp sürecinde hem de hazırlık maçlarında o mevkiyi yabancı oyuncu olarak daha dolduran bir Diomande bekliyordum. Dolayısıyla yerli o mevkide Diomande den daha dolduran oyuncularım olduğu için, konuşacağım. Tomane ise tamamen yönetimsel. Çünkü ben buraya geldiğimden beri başka takımlarla görüşüyor. İyi de rakamlar veriliyor. Sonuçta buraya gelirken bir bedel ile geldi. Şu an Tomane’yi bıraksak 10 takım hazır. Eğer giderse kulübün kar etmesi gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla şu an bizim oyuncumuz bakalım. Başkanımız ile görüşeceğiz şeklinde konuştu.

Advertisement

“Futbolu izlemeyen, Samsunspor ile alakası olmayan yorum yapmasın”

Taraftar hakkında söylediği sözlerin çarpıtıldığını da ifade eden Bektaş, şunları söyledi:
Taraftar benim taraftarım. Ben isteyerek, Samsunspor’a geldim. Ben de Karadeniz Çocuğuyum. Benim söylediğimi başka şekilde anlatılırsa bu ayıptır. Ben taraftarımız her zaman seviyorum. Taraftarımız bizim arkamızda durursa, zaten bu çocukların ayağı iki kat daha fazla gidecek. Daha çok koşacaklar. Futbolu izlemeyen Samsunspor ile alakası olmayan yorum yapmasın. Çocuklarında moralini bozuyor. Ben bakmıyorum. Ben işime bakarım. Camiayı, taraftarı, şehrim, mutlu etmekle yükümlüyüm bunun için buraya geldim. Bütün gayretimizle de çalışıyoruz. Taraftarım her zaman benim taraftarımdır. Benim her kazanacağım maçta önce onları mutlu etmek isterim. Çünkü en büyük özlem onlarda. Bu taraftarımız geçmişte Süper Lig’de tribünleri doldurdu. O yüzden biz taraftarımızdan her zaman destek bekliyoruz. Onlarda eminim, Altay maçını inşallah biz kazanıp geldiğimizde o tribünleri dolduracağından eminim hiçbir şüphem yok.

Öte yandan Samsunspor’un dünkü antrenmanında Tomane yer almadı. Bayram Bektaş ayrıca Diomande ile antrenmandan sonra görüşüp, takımdaki durumu hakkında bilgi verecek.

[UHA Haber Ajansı, 30 Temmuz 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.