enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:40 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:02 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:40 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:16 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:02 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:23 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:44 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
10:29 Türk bayrağına yönelik alçak provokasyona soruşturma başlatıldı
00:56 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
00:39 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:21 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
00:12 Erzurum’da sokak kedileri unutulmadı!
11:32 Kocaeli’nde kar ve yağış önce dereleri, sonra Sapanca Gölü’nü güldürdü
09:50 Esenboğa Havalimanı’nda 3. pist ve yeni kule hizmete girdi
00:57 ABD Başkanı Trump, Grönland’ı ilhak girişimi hakkında NBC’ye değerlendirmelerde bulundu
00:38 Haber Analiz | Avrupa’ya Açılan Bir Kapı Olarak Türkiye
00:31 İstanbul Güngören’de öldürülen 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın ailesine tehdit mesajı attığı belirlenen 3 kişi tutuklandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Başkan Bağlar biz yetenekli çocuklara dokunuyoruz

Başkan Bağlar biz yetenekli çocuklara dokunuyoruz
28 Ağustos 2023
17
A+
A-

1453 Fatih  Spor Kulübü Başkanı Servet Bağlar, kulüp olarak amaçlarının Türk futboluna yeni sporcular kazandırmak olduğunu ifade ederek, yetenekli çocuklara dokunmak için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

UHA / İnternational News Agency
Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için çalışan ve profesyonel kulüplere futbolcu yetiştiren 1453 Fatih Spor Kulübü Başkanı Servet Bağlar, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Resim önizlemesi
Başkan Servet Bağlar, 10-14 yaşındaki çocukları yetiştirip takımlara transfer olmasını sağlamak istediklerini  ve en büyük amaçlarının Türk futboluna yeni sporcular kazandırmak istediklerini söyledi.
Resim önizlemesi
Kulüp olarak amaçlarının yetenekli sporcuları keşfetmek olduğunu aktaran Bağlar, “Hemen hemen bütün takımların  futbol okulları var. Bizim futbol okulumuz yok. Özellikle futbol okuluna gidemeyen yetenekli çocukları toplamaya çalışıyoruz. 1-2 sene eğitim verip profesyonel takımlara hiçbir ücret almadan gönderiyoruz.  Yetenek olması önemli, bir de para olmaması önemli çünkü maalesef şuanda alt yapılar paralı olmaya başladı. Ben biraz buna karşı duruş yapmak istiyorum. Onun için parası olmayan fakir çocukları mümkün olduğu kadar hatta gerekirse sponsor olup onlara aylık bile bağlıyorum, okullarına destek veriyorum. Öyle bir çalışma içerisindeyim. Yıldız sporcu ortaya çıkarmak imkanı olmayan çocuklara imkan sunmak bizim amacımızdır.  Şu Anda bizim alt yapımızda iki tane çocuğu profesyonel takımlara veriyoruz. Birisi Eyüpspor diğer ise Erokspor, Beşiktaş’ın alt yapı seçmelerine gidecek bir kardeşimiz var. Bu kulübü şu anda kulübün altyapı sorumlusu olan oğlum Ömer Seyfeddin BAĞLAR için aldım. Başkanlığı seneye kendisine devredeceğim. “dedi.
Resim önizlemesi
AFRİKA’DA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYORAfrika’da protokol kapsamında devam eden çalışmaları da anlatan Bağlar,” Ben 2009 yılından bugüne Afrika’ya gidiyorum. Kayserispor ve Antalyaspor adına gittim. Devamlı da gidip geliyorum orada yetenekli çocukları bulmaya çalışıyorum. Orada da Akosombo Futbol Kulübü ile işbirliği içerisindeyiz. Yetenekleri ilk önce oraya daha sonrada buraya getirmek istiyoruz.  İmzaladığımız protokol Türkiye’de fazla olmayan bir şey. Ben Fildişi’nde 1-2 tane futbolcu buldum. Onlar ilk önce İtalya’ya sonra İngiltere’ye gittiler. Onlar kendi ülkelerine çok yardım yapıyorlar. Bu yüzden bu tarz oyuncuların sayıları biraz daha fazlalaştırmak ve Afrikalı çocuklara dokunmak istiyorum.
Resim önizlemesi
Afrika’da para olmadığı için yetenekli çocuklar çok çıkıyor. Sabah güneşin doğması ile birlikte sokaklarda, mahalle aralarında hep top oynuyorlar. Doğal yetenek de böyle çıkıyor. Bizim bin dolarımız, onlar için 1 milyon gibi bir şey çok değerli onun için onların ümidi, hayali futbolcu olup ailesini ve akrabalarını kurtarmak oluyor. Bende ilk gittiğimde çok üzüldüm onların yaşantısına onun için onlara dokunmak istiyorum. Ne kadar çok dokunursam o kadar kendimi mutlu hissediyorum. Hiçbir beklentim yok. “ diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.