enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:15 TUDPAM, Pakistan Merkezli Youth Diplomacy Forum (YDF) İle İş Birliği Konusunda Anlaştı
10:31 Kıbrıs’ta Barışın Güvencesi BM mi?
10:15 Almanya ve Polonya’nın Türkiye’deki Büyükelçiliklerinden Rusya’ya Yönelik “Gölge Filo” ve Hibrit Tehdit Uyarıları
00:49 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:48 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:41 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
00:30 Kanada’nın Küba’ya 8 Milyon Dolarlık Acil Yardımı
21:53 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM) açıklama
21:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet insanlığa ihanettir
21:26 “Rusya da NATO üslerini vursun”
00:36 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:34 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:15 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bartın’da keşfedilen şelale turizme kazandırılıyor

Bartın’da keşfedilen şelale turizme kazandırılıyor
10 Ağustos 2021
350
A+
A-

UHA HABER / Bartın’ın Hasankadı beldesinde ormanlık alanda keşfedilen şelale için belediye çalışma başlattı.

Bartın’ın Hasankadı beldesinde ormanlık alanda keşfedilen şelale için belediye çalışma başlattı. Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, “Kurban Bayramı’nda ormanda gezen doğasever Mahmut Akdoğan, 10 metre yükseklikten akan şelaleyi keşfetti. Ormanın derinliklerinde kalmış gizli bir şelale diyebiliriz. Şimdi burada bir çalışma yaparak, halkımızın gelip çay içebileceği dinlenebileceği bir alan haline getireceğiz” dedi.

İstanbul’da yaşayan Mahmut Akdoğan, Kurban Bayramı izni için memleketi Hasankadı beldesine geldi. Bayramın 2’nci günü Mahmut Akdoğan, beldeye yaklaşık 10 kilometre uzaklıktan ormanlık alanda doğa gezisine çıktı. Akdoğan, daha önce keşfedilmemiş Saçlıarkası mevkisinde 10 metre yükseklikten akan bir şelale görerek fotoğraflarını çekerek, Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’na gönderdi. İlk kez keşfedilen şelaleyi çok beğenen Başkan Emiroğlu, bölgeyi turizme kazandırmak için çalışma başlattı. Şelalenin bulunduğu sık kayın ve çam ormanlarının içerisinde vatandaşların doğayla baş başa kalabileceği bir alan hazırlanacak.

Şelalenin İstanbul’dan memleketine izne gelen Mahmut Akdoğan tarafından keşfedildiğini söyleyen Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, “Kurban Bayramı’nda ormanda gezen doğasever Mahmut Akdoğan, 10 metre yükseklikten akan şelaleyi keşfetti. Bizlere haber verdi. Bizde geldik baktık, hakikaten çok güzel bir yer olduğunu gördük. Yeşilin her tonunun olduğu şirin beldemizde ben eminim ki buralarda bunun gibi güzel yerler çok. Bunun birini de vatandaşımız sayesinde keşfetmiş olduk. Ormanın derinliklerinde kalmış gizli bir şelale diyebiliriz. Şimdi burada bir çalışma yaparak, halkımızın gelip çay içebileceği dinlenebileceği bir alan haline getireceğiz. Henüz keşfedilen şelaleye isim vermedik” dedi.

(UHA Haber Ajansı, 10 Ağustos 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.