enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Balkan Tercüme sahibi Metin Karakoca ikili görüşmeler için Balkanlara gidiyor…

Balkan Tercüme sahibi Metin Karakoca ikili görüşmeler için Balkanlara gidiyor…
22 Ocak 2023
476
A+
A-

Balkan Tercüme şirketini dünyaya açma ve geliştirilmesi hususunda olumlu adımlar atan Metin Karakoca; başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde bürokratlara bir dizi ziyarette bulundu… 

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Ali Fikret ER’in haberine göre, Forumun karşı kanat kuruluşları ile protokol yapmaya gideceklerini belirten Balkan Tercüme sahibi Metin Karakoca; Mart-Nisan arası düzenleyecekleri Büyük Balkan İş Forum hakkında bilgiler vermek için bir dizi ziyaret yaptı. 

Balkan Tercüme sahibi Metin Karakoca ve Kosova İş Konseyi temsilcisi aynı zamanda 24. Dönem milletvekili Rifat Sait; kendilerine destek olunması için bürokratlarla yaptıkları görüşmelerin faydalı geçtiğini belirttiler.   

KARAKOCA: “VERİMLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ”… 

Balkanlarda bahar ayında yapacakları Büyük Ekonomi Forumuna hazırlandıklarını belirten Metin Karakoca yaptığımız çok güzel ziyaretler oldu dedi.  

Forumun karşı kanat kuruluşları ile protokol yapmaya gidiyoruz diyerek açıklamada bulunan Karakoca; “İçişleri Bakanlığı STK Genel Müdürü Ahmet TÜRKÖZ, Diyanet Vakfı Şirketi KOMAŞ Genel Müdürü Necmettin KARATAŞ, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Süleyman BASA, MSB Bakan Yardımcısı Alpaslan KAVAKLIOĞLU, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil ERDEMİR, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem SERİM, Torbalı Ticaret Odası ‘nın Başkanı Abdulvahap Olgun, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi  ile Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birliği Başkanı Hayrettin Uçak ve  İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib AVDAGİÇ’ ile görüşmeler yaptık. Ziyaretlerimiz sırasında Mart veya Nisan aylarında yapılacak olan Balkan iş forumu hakkında bilgi verdik. Misafirperverliği için tüm bürokratlarımıza ayrıca teşekkürlerimizi ilettik” dedi.  

BALKAN EKONOMİ FORMU BAHAR AYINDA YAPILACAK…  

Yapılan ziyaretlerin ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Balkan Tercüme sahibi Metin Karakoca; “Hafta başında ASİAD derneğinin ödül törenine katılacağız. Daha sonra Balkan Turu için yola çıkacağız ve Kosova, Makedonya, Arnavutluk ve Karadağ’da yapacağımız geziler ardından Forumun karşı kanat kuruluşları ile bir protokol yapacağız. Bahar aylarında Balkanlarda yapacağımız Büyük Ekonomi Forumunu değerlendireceğiz. 2023 yılında yapacağımız tüm etkinlikler hakkında daha sonra ajanslara, siz değerli muhabir arkadaşlarıma birçok bilgiler vereceğim” şeklinde konuştu.  

Gazeteci* Ali Fikret ER

[UHA Haber Ajansı, 22 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.