enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
18:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
07:04 Kira artış ve Emlak hizmet ve Komisyon Bedellerinde Adaletli Düzenleme Talebi için Derinceli vatandaştan TBMM Başkanlığına Mektup!
06:58 Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
06:50 Cumhurbaşkanlığı, özellikle hastane ve emniyet gibi kurumlarda kesintisiz hizmet verecek kreş ve çocuk bakımevlerinin yaygınlaştırılması için genelge yayımladı.
00:55 MGK’da ‘Terörsüz Türkiye’ vurgusu: Milli hedeflere istikrarlı adımlarla ilerlenecek
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Orman yangınlarıyla ilgili 68 şüphelinin gözaltına alındı, bunlardan 39’unun tutuklandı”
00:48 Kulüpler Birliği yeni başkanını seçti
00:38 Türkiye, Gazze’de soykırım yapan İsrail’e karşı alınacak önlemleri ele alan Lahey Grubu’nun Bogota Ortak Bildirisi’ne katıldı
00:32 Türkiye’nin önde gelen tarım makinesi üreticilerinden Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş, üretimi durduruyor
00:28 Zafer Partili Aslan’dan Meclis’e çağrı: ‘Yangınsız Türkiye Komisyonu kurulmalı’
00:15 MHP Genel Başkanı Bahçeli, NeXT Sosyal’e katıldı
00:12 İşNet’e Üç Yıl Üst Üste En Mutlu İşyeri Ödülü
00:03 Anadolubank Özel Bankacılık Hizmet Ağını Genişletiyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Balkan Karteli’ çökertildi

‘Balkan Karteli’ çökertildi
29 Eylül 2021
340
A+
A-

UHA HABER / İspanya Avrupa’nın en aktif uyuşturucu kaçakçılığı şebekelerinden Balkan Karteli’nin çökertildiğini duyurdu. 6 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi ve çete üyesi 61 kişi gözaltına alındı.

Mustafa Kemal AtatürkAvrupa’da faaliyet gösteren en büyük uyuşturucu kaçakçılığı şebekelerinden ‘Balkan Karteli‘ çökertildi.

İspanyol polisi, Avrupa PolisTeşkilatı EUROPOL’ün desteğiyle 3 yıl süren operasyonun mayıs ayında sonlandığını duyurdu.

6 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

Bilgi edinme kanunu kapsamında yeni duyurulan operasyona ilişkin açıklama yapıldı.

Operasyonda 6 tondan fazla uyuşturucu, lüks araçlar, silahlar ve 612 bin euro ele geçirildiği, 61 kişinin de gözaltına alındığı açıklandı.

EUROPOL ve İspanyol polisi, 2018 yılında başlatılan operasyonun İspanya’nın çeşitli kentlerinde Mart ve Mayıs aylarında yapılan baskınlarla sona erdiğini duyurdu.

Suç şebekesinin Güney Amerika’dan İspanya ve diğer Avrupa ülkelerine bir “kokain hattı” oluşturduğu ifade edildi.

Balkan Karteli daha önce de çeşitli suçlara karışmıştı

Farklı zamanlarda farklı kentlere düzenlenen operasyonlara Almanya, Hırvatistan, Slovenya, Sırbistan ve Kolombiya emniyet güçleri katıldı.

Brezilya, Dominik, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri polisinden de destek alındı. Balkan Karteli’nin daha önce hırsızlık, kara para aklama, adam kaçırma gibi suçlara da karıştığı biliniyor.

[UHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.