enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:49 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:48 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:41 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
00:30 Kanada’nın Küba’ya 8 Milyon Dolarlık Acil Yardımı
21:53 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM) açıklama
21:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet insanlığa ihanettir
21:26 “Rusya da NATO üslerini vursun”
00:36 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:34 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:15 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarla Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını izledi

Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarla Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını izledi
21 Nisan 2024
36
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kendisiyle Bakanlık makamında söyleşi yapan çocuklarla birlikte Beşiktaş- MKE Ankaragücü maçını izledi.

UHA / İnternational News Agency

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan çocukları adına önceki gün söyleşi yapmak için farklı okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti, röportajda çocukların sorularını cevapladı.

Söyleşi esnasında Beşiktaş maçını izlemek istediklerini söylemeleri üzerine Bakan Tekin çocuklara birlikte maç izleme teklifinde bulundu. Bakan Yusuf Tekin ile birlikte Beşiktaş maçını izleme teklifini alan çocuklar büyük heyecan yaşadı. Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar dün müsabakanın oynanacağı Tüpraş Stadyumu’na geldi. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın da eşlik ettiği ziyarette Beşiktaş Müzesi’ni de gezen çocuklara Beşiktaş’a ait formalar ile çeşitli hediyeler verildi.

Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar daha sonra Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü’nün karşı karşıya geldiği maçı izledi. Maç sırasında duygularını paylaşan ve çok heyecanlı olduklarını ifade eden çocuklar, bu sayede ilk defa bir maçı sahada izleme fırsatı bulduklarını dile getirdiler. 23 Nisan hediyesi olarak kendilerini maça götürerek hayallerini gerçekleştirdiği için Bakan Tekin’e teşekkür ettiler.

Bakan Tekin ise çocuklarla birlikte maçı izlediklerini belirterek, “Bu akşam dersimiz futbol. 23 Nisan programımız kapsamında bizleri ziyarete gelen öğrencilerimizin birlikte futbol maçı izleme ricası üzerine Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçında çocuklarımızla beraber stadyumda yerimizi aldık. Ülkemizin iki güzide futbol kulübü olan Beşiktaş ve MKE Ankaragücü’ne başarılar diliyorum. Gönül verilen renkler ne olursa olsun, kazanan dostluk olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.