enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:26 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
17:22 KKTC’nde Kumsal Katliamı Nasıl Oldu?
12:37 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:55 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:44 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:21 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:21 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:10 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı
00:04 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:03 Kitap: 1944 Ahıska Sürgünü: Son Tanıklar
00:02 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
11:19 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
08:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarla Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını izledi

Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarla Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını izledi
21 Nisan 2024
28
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kendisiyle Bakanlık makamında söyleşi yapan çocuklarla birlikte Beşiktaş- MKE Ankaragücü maçını izledi.

UHA / İnternational News Agency

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan çocukları adına önceki gün söyleşi yapmak için farklı okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti, röportajda çocukların sorularını cevapladı.

Söyleşi esnasında Beşiktaş maçını izlemek istediklerini söylemeleri üzerine Bakan Tekin çocuklara birlikte maç izleme teklifinde bulundu. Bakan Yusuf Tekin ile birlikte Beşiktaş maçını izleme teklifini alan çocuklar büyük heyecan yaşadı. Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar dün müsabakanın oynanacağı Tüpraş Stadyumu’na geldi. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın da eşlik ettiği ziyarette Beşiktaş Müzesi’ni de gezen çocuklara Beşiktaş’a ait formalar ile çeşitli hediyeler verildi.

Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar daha sonra Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü’nün karşı karşıya geldiği maçı izledi. Maç sırasında duygularını paylaşan ve çok heyecanlı olduklarını ifade eden çocuklar, bu sayede ilk defa bir maçı sahada izleme fırsatı bulduklarını dile getirdiler. 23 Nisan hediyesi olarak kendilerini maça götürerek hayallerini gerçekleştirdiği için Bakan Tekin’e teşekkür ettiler.

Bakan Tekin ise çocuklarla birlikte maçı izlediklerini belirterek, “Bu akşam dersimiz futbol. 23 Nisan programımız kapsamında bizleri ziyarete gelen öğrencilerimizin birlikte futbol maçı izleme ricası üzerine Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçında çocuklarımızla beraber stadyumda yerimizi aldık. Ülkemizin iki güzide futbol kulübü olan Beşiktaş ve MKE Ankaragücü’ne başarılar diliyorum. Gönül verilen renkler ne olursa olsun, kazanan dostluk olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.