enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:11 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Soylu’dan İmamoğlu davasıyla ilgili açıklama

Bakan Soylu’dan İmamoğlu davasıyla ilgili açıklama
16 Aralık 2022
149
A+
A-

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında verilen kararın yerel mahkeme tarafından verildiğini belirten Bakan Soylu “kesinleşmemiş karar olarak değerlendirebiliriz” dedi. Soylu, “Kendi iç siyasetleri için bizi basamak olarak kullanıyorlar” değerlendirmesi yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinin İmamoğlu hakkında verdiği kararla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu vurgulayan Soylu, “Adalet bakanımız da belirtti karar veren mahkeme bir ilk derece mahkemesi, yani hem istinafı var hem de bir üstü var. Yani buna bir kesinleşmemiş karar olarak bakabiliriz, değerlendirebiliriz” dedi.

Soylu sözlerine şöyle devam etti:

“İşinize geldiğiniz zaman yargıyı en üst noktaya taşımak işinize gelmediği zaman yargıyı töhmet altında bırakmak hakaret etmek, hele insanların da kendileri olunca çok doğru olmayabilir.

Kendi içlerindeki siyasal tartışmayı bizi basamak kullanarak siyasallaştırmaya çalışan ‘acaba buradan kendi adıma elde edeceğim pozisyonlar için bir adım öne geçebilir miyim’ diye ortaya çıkarılan bir süreçtir. Yargı devam ediyor kararını verecektir”

[UHA Haber Ajansı, 16 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.