enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:35 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:18 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:02 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:55 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:16 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:49 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:08 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:55 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
00:46 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
22:45 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:39 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…UHA / İnternational News Agency’nda
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya geldi

Bakan Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya geldi
13 Mayıs 2022
324
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete” programı kapsamında, gıda sektöründeki firma temsilcileriyle bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonla mücadele toplantılarının ilkini gıda üreticileriyle yaptı. “Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete” programı kapsamında; yem, yumurta, kırmızı ve beyaz et üreticisi firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.

Temel gıda maddelerindeki KDV indirimlerinin bazı fırsatçıların etkisiyle etiketlere yansıtılmaması da gündeme geldi.

Bakan Nebati, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Fiyatların istikrara kavuşması için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakan Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya geldi

“Cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık”

Peki, yem, yumurta, kırmızı ve beyaz et fiyatlarında indirime gidilecek mi? Bakan Nebati bu yönde sinyal verdi. “KDV indirimlerine ek olarak firmaların fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık.” açıklamasını yaptı.

Bakan Nebati; gıda toptancıları, şeker, yağ, süt ve peynir üreticilerinin yanısıra, hazır giyim, beyaz eşya, mobilya sektörlerinin temsilcileri ile de toplantı yaptı. Fiyatlamalarda olağan dışı artışlara müsamaha göstermeyeceklerini vurguladı.

Bakan Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya geldi

Konut sektörüyle toplantı pazartesi günü

Sektör temsilcileri ile toplantılar sürecek. Bakan Nebati, Pazartesi günü de konut sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek. Açıklanan konut finansman paketlerinin ardından konut ve inşaat sektöründeki son durum ele alınacak. Fiyatlarda fırsatçılık yapanlara karşı alınacak önlemler masada olacak.

[UHA Haber Ajansı, 13 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.