enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
10:35 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:42 Filistinli Gazeteci Duha Hmidan Doğu Kudüs’ten bildiriyor…
00:41 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:35 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı
00:32 Küçükçekmece Adliyesi’ne götürülen Gazeteci Enver Aysever tutuklandı…
00:20 Erdoğan: Asgari ücret için TİSK’in elini taşın altına koymasını bekliyorum
00:19 Dışişleri Bakanı Fidan, “Suriye’de bölgesel sahiplenme prensibiyle hareket ediyoruz”…
00:09 Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz, “Türkiye İtalya ortaklığı son yıllarda daha da ivme kazandı”
00:04 BOTAŞ, FSRU gemisi Ertuğrul Gazi, Türkiye’nin enerjide kararlı yolculuğunda yeni bir başarıya imza attı…
08:18 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
00:36 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:30 Dışişleri Bakanı Fidan, “Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa” konferansında konuştu…
00:24 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:06 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bayram ziyaretlerinde bulundu

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bayram ziyaretlerinde bulundu
19 Haziran 2024
56
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bayram kahvaltısında bir araya geldi, huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.

Bakan Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla ilk olarak Saray Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek, devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bayram kahvaltısında buluştu.

Çocuklarla tek tek bayramlaşmasının ardından kahvaltı yapan Göktaş, onlarla sohbet etti ve merak ettikleri soruları cevapladı.

Bakan Göktaş, “Bayramda insanlar sofralarını birlikte paylaşır. Bizler de sofrayı sizlerle paylaşmak istedik. Sizlerle birlikte olduğumuz için mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından çocuklar, Bakan Göktaş’a el emeği tel kırma işlemeli çantayı hediye etti. Göktaş da çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Çocuklar, düzenleyecekleri açık hava sinema etkinliğine katılması için Bakan Göktaş’tan söz aldı.

“Sizler başımızın tacısınız”

Ardından Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Göktaş, yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladı. Yaşlılarla sohbet eden Göktaş, huzurevleri arası turnuvalara katılan bocce takımlarıyla ilgili bilgi alarak, bocce takımlarını Antalya’da düzenlenecek Huzur Bocce Liginde de görmek istediğini ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden yaşlılar gösterilen ilgiden dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür etti.

Göktaş ise her fırsatta huzurevlerindeki büyükleri ziyaret ettiklerini belirterek, “İnşallah güzel bir bayram geçiririz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler başımızın tacısınız. Bir eksiğiniz varsa bizlere söyleyin. Allah sizlere uzun ömürler versin, ağız tadıyla güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Ziyarette huzurevi sakinlerinden 88 yaşındaki Sultan Demirtaş “Yüreğinden Seslenişler” isimli şiir kitabını Bakan Göktaş’a hediye etti. Bakan Göktaş ise Demirtaş’tan kitabı kendisi için imzalamasını istedi.

Bakan Göktaş, huzurevindeki atölyeyi de gezerek huzurevi sakinlerinden Taner Avcı’nın yaptığı resimleri inceledi.

Şehit ailesini ziyaret etti

Bakan Göktaş, ayrıca Etimesgut’ta yaşayan şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil’in ailesini de ziyaret etti.

Şehidin eşi, annesi ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Bakan Göktaş, şehit ailesinin bayramını da kutladı. Bakan Göktaş, şehidin annesine Kur’an-ı Kerim, eşine Türk bayrağı, çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.