enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:23 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut: “Kocaeli ihracatta gurur kaynağımız”
00:22 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:16 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:16 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
00:07 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:06 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
18:00 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
00:55 İhracat verileri, Aralık 2025 ve geçen yılın tamamına ilişkin faaliyet illere göre ihracat veriler açıklandı…
00:49 Ocak ayının ikinci yarısında sıcaklıklar kademeli olarak artacak
00:48 “Gazze Mahkemesi”nin 26 Ekim 2025’te İstanbul’da açıkladığı Nihai Karar, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.
00:40 Kritik altyapı hizmetlerinin dayanıklılığı: 2025’te su ve atık su sistemlerinin güvenliği
00:33 Bakan Tunç, Rojin Kabaiş’in ailesi ile görüştü
00:29 Avrupa Birliği Savunma Fonu Kapsamında Türkiye’nin Konumu ve Engellemeler
00:26 Korku Filmi Zir-i Cin 4: Nesep Bağı 23 Ocak’ta Vizyonda
00:25 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),Ticaret satış hacmi, perakende satış hacmini açıkladı…
00:16 Gazze Gölgesinde Üçlü İttifak: İsrail-Yunanistan Hattı ve Doğu Akdeniz’de Yeni Güç Arayışı
00:15 Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Tıp ve Kültür-Sanat Sempozyumu”na katıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Kasapoğlu,”Hesarek Kayak Merkezi’ni en müstesna spor turizmi mekanlarından birine dönüştüreceğiz”

Bakan Kasapoğlu,”Hesarek Kayak Merkezi’ni en müstesna spor turizmi mekanlarından birine dönüştüreceğiz”
6 Nisan 2021
626
A+
A-

UHA HABER / Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  basketbol için 10 bin pota projesi kapsamında 100 potayı Bingöl’ün mahallelerine kazandırdıklarını belirterek, “Semt sahalarımız, sentetik sahalarımız 18 tanesini, bir kısmı kapalı bir kısmı açık olmak üzere Bingöl sathına kazandıracağız. Bingöl Hesarek Kayak Merkezi’ni hep birlikte gittik, gördük, ülkemizin nadide kayak imkanlarından birine sahip, onu da inşallah hem merkezleriyle, hem pistleriyle, teknolojik yeni donatılarıyla ülkemizin en müstesna spor turizmi mekanlarından birine dönüştüreceğiz, projesi tamamlanır tamamlanmaz harekete geçireceğiz” müjdesini verdi.

Bingöl’de yetenekli gençlerin olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu,sözlerine şöyle devam etti:

“Onların istedikleri her branşa erişimini sağlamayı biz bakanlık olarak vazife biliyoruz. İnanıyorum ki kazandıracağımız spor lisesi, bugün onun imzasını hep birlikte atacağız, az önceki istişaremiz neticesinde ona bir pansiyon ekleme kararı da aldık. Bölgeye de hem donatıları hem imkanlarıyla inşallah bölgesel bir spor lisesi de Bingöl’ümüz için, tüm bölge için hayırlı, verimli olacak. Tesislerimizin tüm Bingöl halkının 7/24 hizmetinde olacağının altını çizmek istiyorum. Tesislerimiz yaşam tesisleri olsun istiyoruz, tesislerimiz, halkımızla, halkımızın her an erişiminin sağlanmasıyla çok daha anlamlı. Tüm ekibimizle milletimizin hizmetinde olduğumuzu, bu tesislerin dolu dolu kullanılmasını, her fırsatı bu anlamda sağlayacağımızı taahhüt ettiğimizi ifade ediyorum.”

Bakan Kasapoğlu, “Tesislerimiz sadece gençlerimiz değil, tüm halkımız için, kadın odaklı spor diyoruz. Bu yüzden Bingöl’ün kadınlarını istedikleri şartları sağlama koşuluyla onlar nasıl istiyorlarsa saatleriyle, mekanıyla, şartlarıyla kadın öncelikli spor politikamızla tesislerimizle buluşturma noktasında da ayrı heyecan duyduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum” dedi.

Türkiye’nin çok dinamik bir nüfusa sahip olduğuna dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, “İhtiyaçlar her geçen gün değişiyor gelişiyor, hizmet politikamız, eser siyasetimiz gereği de her şeyin en iyisine layık olan halkımızın tüm Türkiye sathında ihtiyaçlarını da bakanlık olarak yine el ele vererek, en güzelini ortaya koymak koşuluyla karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 06 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.