enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:48 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
11:38 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
06:57 Kas Yırtılması Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
00:59 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
00:54 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:53 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:53 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:37 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:34 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:33 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:28 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:21 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:20 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:06 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
14:40 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
11:04 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Işıkhan, Mardin’de “Vefa Buluşması İftar Programı” na katıldı

Bakan Işıkhan, Mardin’de “Vefa Buluşması İftar Programı” na katıldı
12 Mart 2024
23
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Mardin’de “Vefa Buluşması İftar Programı” na katılarak ilk iftarını baba ocağında yaptı.

UHA / İnternational News Agency

Bakan Işıkhan, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Mardin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Burada iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Ardından Işıkhan, OSB içerisinde faaliyet gösteren çağrı merkezi çalışanlarını ziyaret etti.

Bakan Işıkhan, daha sonra fabrika ziyaretinde bulunarak burada işveren ve işçilerle buluştu.

Ardından “Vefa Buluşması İftar Programı” na katılan Işıkhan, Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından programda konuşma yaptı.  Işıkhan, ramazanın ilk iftar programında memleketinde, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başladı.

Bakan Işıkhan, Mardin’in farklı dillerden ve farklı dinlerden insanların bir arada yaşadığı bir kent olduğuna değinerek, “Bugün farklı dinlerden temsilcilerimiz de aramızdalar. Ramazan ayı, kendimizi maneviyata adamak, dayanışma içinde olmak ve toplumumuzun bir parçası olarak sorumluluklarımızı hatırlamak için bizlere fırsat sunar. Farklılıklarımız bizi zenginleştirir ve bizi birbirimize daha da yakınlaştırır. Birlikte aynı sofrayı paylaşmak, birbirimizin inançlarını, değerlerini anlamak ve saygı göstermek, toplumumuzda barış ve uyumun temelini oluşturur” diye konuştu.

“Türkiye Yüzyılı İçin Birliğimize ve Kardeşliğimize İhtiyacımız Var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği “Türkiye Vizyonu“na değinen Işıkhan, şunları kaydetti:

“Bugün uzaya astronot gönderen, kendi uçağını, kendi arabasını yapabilen, tam bağımsız, milli kalkınma yolunda her türlü imkana sahip güçlü bir irademiz var. Ancak ‘Türkiye Yüzyılı‘, sadece teknolojik ve ekonomik açıdan değil, aynı zamanda toplumsal bir dayanışma duygusuyla inşa edilebilecek bir gelecektir. Bu nedenle ‘Türkiye Yüzyılı‘ için birliğimize ve kardeşliğimize ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanı’mızın her fırsatta söylediği bir söz var; ‘Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.’ İşte biz, hep birlikte Türkiye olmayı, hep birlikte Mardin olmayı vadediyoruz.”

Programa, Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ve AK Parti İl Başkanı Vahap Alma katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.