enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
10:35 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:42 Filistinli Gazeteci Duha Hmidan Doğu Kudüs’ten bildiriyor…
00:41 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:35 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı
00:32 Küçükçekmece Adliyesi’ne götürülen Gazeteci Enver Aysever tutuklandı…
00:20 Erdoğan: Asgari ücret için TİSK’in elini taşın altına koymasını bekliyorum
00:19 Dışişleri Bakanı Fidan, “Suriye’de bölgesel sahiplenme prensibiyle hareket ediyoruz”…
00:09 Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz, “Türkiye İtalya ortaklığı son yıllarda daha da ivme kazandı”
00:04 BOTAŞ, FSRU gemisi Ertuğrul Gazi, Türkiye’nin enerjide kararlı yolculuğunda yeni bir başarıya imza attı…
08:18 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
00:36 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:30 Dışişleri Bakanı Fidan, “Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa” konferansında konuştu…
00:24 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:06 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Işıkhan, Mardin’de “Vefa Buluşması İftar Programı” na katıldı

Bakan Işıkhan, Mardin’de “Vefa Buluşması İftar Programı” na katıldı
12 Mart 2024
21
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Mardin’de “Vefa Buluşması İftar Programı” na katılarak ilk iftarını baba ocağında yaptı.

UHA / İnternational News Agency

Bakan Işıkhan, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Mardin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Burada iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Ardından Işıkhan, OSB içerisinde faaliyet gösteren çağrı merkezi çalışanlarını ziyaret etti.

Bakan Işıkhan, daha sonra fabrika ziyaretinde bulunarak burada işveren ve işçilerle buluştu.

Ardından “Vefa Buluşması İftar Programı” na katılan Işıkhan, Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından programda konuşma yaptı.  Işıkhan, ramazanın ilk iftar programında memleketinde, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başladı.

Bakan Işıkhan, Mardin’in farklı dillerden ve farklı dinlerden insanların bir arada yaşadığı bir kent olduğuna değinerek, “Bugün farklı dinlerden temsilcilerimiz de aramızdalar. Ramazan ayı, kendimizi maneviyata adamak, dayanışma içinde olmak ve toplumumuzun bir parçası olarak sorumluluklarımızı hatırlamak için bizlere fırsat sunar. Farklılıklarımız bizi zenginleştirir ve bizi birbirimize daha da yakınlaştırır. Birlikte aynı sofrayı paylaşmak, birbirimizin inançlarını, değerlerini anlamak ve saygı göstermek, toplumumuzda barış ve uyumun temelini oluşturur” diye konuştu.

“Türkiye Yüzyılı İçin Birliğimize ve Kardeşliğimize İhtiyacımız Var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği “Türkiye Vizyonu“na değinen Işıkhan, şunları kaydetti:

“Bugün uzaya astronot gönderen, kendi uçağını, kendi arabasını yapabilen, tam bağımsız, milli kalkınma yolunda her türlü imkana sahip güçlü bir irademiz var. Ancak ‘Türkiye Yüzyılı‘, sadece teknolojik ve ekonomik açıdan değil, aynı zamanda toplumsal bir dayanışma duygusuyla inşa edilebilecek bir gelecektir. Bu nedenle ‘Türkiye Yüzyılı‘ için birliğimize ve kardeşliğimize ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanı’mızın her fırsatta söylediği bir söz var; ‘Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.’ İşte biz, hep birlikte Türkiye olmayı, hep birlikte Mardin olmayı vadediyoruz.”

Programa, Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ve AK Parti İl Başkanı Vahap Alma katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.