enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
00:04 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
00:55 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
00:54 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
00:45 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
00:40 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
00:28 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
00:25 Milli Eğitim Bakanı Tekin, CNN Türk’te canlı yayınlanan “Hafta Sonu” programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı,
00:16 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tepki göstererek, “Muhalefet, karalama siyaseti yapmaya devam ediyor.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Bozdağ: İsveç hükümeti gereğini yapmalı, eyleme katılanlar yakalanmalı

Bakan Bozdağ: İsveç hükümeti gereğini yapmalı, eyleme katılanlar yakalanmalı
17 Ocak 2023
210
A+
A-

Advertisement

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İsveç’teki terör destekçilerinin provokasyonuna ilişkin, “İsveç, sözlerinin gereğini yerine getirmedi. İsveç polisinin gözleri önünde yapıldı. İsveç polisi buna izin verip izledi. İsveç bu eyleme katılan teröristleri yakalayıp yargıya teslim etmeli” dedi.

Yozgat’ta temaslarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı.

İsveç’teki PKK rezaletine tepki

İsveç, sözlerinin gereğini yerine getirmedi. İsveç polisinin gözleri önünde yapıldı.
İsveç polisi buna izin verip izledi. İsveç bu eyleme katılan teröristleri yakalayıp yargıya teslim etmeli.

6’lı masaya tepki

6lı masa Anayasa’yı yok sayan bir değerlendirme yapıyor. Sanki parlamenter sistem varmış gibi değerlendirme yapıyorlar. Cumhurbaşkanı’nın yetkisi yasa ya da protokol ile sözle başkasına verilemez.

Cumhurbaşkanının yürütme görevi ortak kullanılamaz, bölünemez. Bunlar Anayasa’yı ihlal edeceğiz diyorlar. Bu kabul edilemez. Anayasa ortada. Dediklerini fiilen de yasa olarak da mümkün değil.

6’lı masada yetki karmaşası

Uzlaşma sağlanamazsa son sözü kim söyleyecek, karmaşa söz konusu. Bunlar kriz çıkarmayı, kaos çıkarmayı vadediyorlar. Emir eri, zayıf, kukla bir cumhurbaşkanı vadediyorlar. Milletimiz sandıkta kuklacılara gereken cevabı verecek.

[UHA Haber Ajansı, 17 Ocak 2023]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.