enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Akar’a geçmiş olsun mesajları

Bakan Akar’a geçmiş olsun mesajları
7 Şubat 2022
302
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından, geçmiş olsun mesajları paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, koronavirüse yakalandı.

Bakan Akar’ın hastalığını sosyal medya hesabından duyurması üzerine pek çok isim geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“Sağlık durumunda bir sorun yoktur”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, COVID-19 testi pozitif çıkan Bakan Akar’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Koca, “Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın COVID-19 testi, şahsen de açıkladığı gibi, pozitif çıkmıştır. Hafif belirtiler dışında, sağlık durumunda bir sorun yoktur. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “COVID-19 testi pozitif çıkan Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Değerli Bakanım, Rabbim, Şafi ismi şerifi ile size şifa versin, Rabbim, her tür hastalıktan ve kötülükten sizi korusun… Amin. Hepimizin duası sizinledir” paylaşımını yaptı.

“Allah tüm hastalarımıza şifalar versin”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “COVID-19 testi pozitif çıkan Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin” paylaşımında bulundu.

“Dualarımız sizinle Sayın Bakanım”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “COVID-19 test sonucu pozitif çıkan Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a Allah’tan acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle Sayın Bakanım” paylaşımını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, Akar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

“Acil şifa diliyoruz”

Çelik, “Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acil şifa diliyoruz” açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın COVID-19 test sonucu pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Genel sağlık durumunun iyi olmasından memnuniyet duymakla birlikte hastalığı kısa sürede yeneceğine inanıyorum.”

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Özvar, “COVID-19 test sonucu pozitif çıkan Savunma Bakanımız Sayın Hulusi AKAR’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” sözlerini kullandı.

[UHA Haber Ajansı, 07 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.