enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
00:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
00:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
00:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü UHA’ya anlattı…
00:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
00:20 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
00:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
00:02 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
00:01 Hafta sonu beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme
22:37 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bahçeli’den Akşener’e tepki: Kürsüden mermi kovanı atmaları millete saygısızlıktır

Bahçeli’den Akşener’e tepki: Kürsüden mermi kovanı atmaları millete saygısızlıktır
8 Nisan 2023
21
A+
A-

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup kürsüsünde mermileri yere atmasına tepki göstererek, “Meclis grup kürsüsünde çıldırmış gibi sağa sola mermi kovanı atmaları evvela millete ve demokrasiye saygısızlıktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında konuştu.

Kandil dağını tanrı dağı zennedenlerin, kürşatı teröristlerle karıştıran kötülüğün siyaset zihniyetlerinin, mazinin ihtişam ve itibarını bilemeyeceğini, bilse de telaffuz edecek cesareti gösteremeyeceğini ifade eden Bahçeli, şunları söyledi:

Bu zihniyet sahiplerinin meclis grup kürsüsünde çıldırmış gibi sağa sola mermi kovanı atmaları evvela millete ve demokrasiye saygısızlıktır bağıra çağıra mermi fırlatmak çaresizlik içinde kalan kıvranan köşeye sıkılan çıkmaza düşen kaosta yemlenmemek için sıraya giren çarpıklıktır vatan düşmanı ile aynı karede poz veren ittifak kuranların türklüğün muhteşem geçmişinde örnek vermesi sadece bir aldatma bir istismar bir hezeyandır. Sürekli maske değiştirmek oradan bura köşe kapmaca oynamak su katılmamış gafilliktir. Aynı şekilde dün dediğini bugün demeyen siyasetçilerin akıl ve ahlak sorununa gömüldüklerinin delaletidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.