enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:29 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
00:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş’ta, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bahçeli: Mahalli idarelere düşen zillet gölgesini kaldırmak için çalışıyoruz

Bahçeli: Mahalli idarelere düşen zillet gölgesini kaldırmak için çalışıyoruz
8 Aralık 2023
31
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhuriyetin yeni yüzyılında tam 5 yıldır mahalli idarelere düşen zillet gölgesini kaldırmak amacıyla insanüstü bir gayretle çalışıyor, çabalıyor ve hazırlık yapıyoruz.” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Cumhuriyet'in İlanının 100. Yıl DönümüMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’nin Türkgün Gazetesi‘ne verdiği röportajda, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli mesajlar yer aldı.

31 Mart seçimlerine azimle, inançla ve sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Bahçeli, “Ümit ediyorum ki Türkiye 31 Mart seçimlerinde bir kez daha al bayrakta buluşacak, Türk milleti Cumhur İttifakı’nda uzlaşacaktır. Cumhuriyetin yeni yüzyılında tam 5 yıldır mahalli idarelere düşen zillet gölgesini kaldırmak amacıyla insanüstü bir gayretle çalışıyor, çabalıyor ve hazırlık yapıyoruz.” dedi.

“Aramızda hiçbir ihtilaf yok”

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın büyük şehirlerin tamamında ortak aday çıkaracağını açıkladı.

AK Parti ile karşılıklı anlayış, hoşgörü, dayanışma ve saygıya dayalı temas ve diyaloglarının Türkiye’nin önünü açacağını ifade eden Bahçeli, “Hemen hemen mutabakat sağlamış durumdayız. Aramızda hiçbir ihtilaf yok, uzlaşmayacağımız hiçbir şey yok. Büyük şehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. Cumhur ittifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracak.” ifadelerini kullandı.

“İyi Parti’nin kumanda odası CHP’dedir, CHP’ninki de HEDEP’tedir”

Devlet Bahçeli, İYİ Parti  ile CHP arasındaki ittifak girişimlerini tiyatro olarak nitelendirdi.

“Seçimlere kendi adayları ile gireceklerini iddia edenlerin sonunda paçası tutuştu. Sıkıştılar, zora girdiler, mecburen CHP ile irtibat kurdular. Arkasından da işbirliği teklifini reddettiler. Mühim olan ne söylendiği değil ne yapılacağı. Biz bu tiyatroları çok izledik. Klişeleşmiş sözleri çok duyduk. İyi Parti ile CHP arasında simbiyotik bir ilişki var. İyi Parti’nin kumanda odası CHP’dedir, CHP’ninki de HEDEP’tedir.”

“Yeni bir masa kursalar da makus ve mağlup sonlarından kurtulamazlar”

Devlet Bahçeli muhalefet partilerindeki tutarsızlığın hat safhada olduğunu, bu nedenle mağlup olacaklarını ifade etti.

Bahçeli, şöyle devam etti:

“CHP’nin yeni genel başkanının HEDEP’e göz kırpması, bölücü ve sözde sanatçıların elini öpmesi, etnik ve mezhep kışkırtıcılığına heves etmesi, sonra dönüp dolaşıp İyi Parti’yi ziyaret etmesi siyasi tükenmişliğin neticesidir. Yeni bir masa kursalar da makus ve mağlup sonlarından kurtulamazlar. İyi Parti’ye gelince, bu partinin yaşadığı çalkantıları, içine düştüğü dar boğazları ister istemez takip ediyoruz. Kimliğini bulamamış, hedeflerini oluşturamamış, reaktif bir refleksle sadece koltuk ve çıkar ikmali ile kurulmuş partilerin ömürleri kelebeğin ömrü kadardır.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.