enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Biz Haydar hoca ile her şeyi öğrendik”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Biz Haydar hoca ile her şeyi öğrendik”
8 Eylül 2022
650
A+
A-

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: İstediğiniz kadar namaz kılın, oruç tutun, bütün malınızı mülkünüzü hayır hasenat yapın. Eğer size bırakılan bu vatan emanetini, size bırakanlar gibi fedakârlıkla gelecek nesillere bırakmak için dirayet göstermezseniz tam anlamıyla iman etmiş sayılmazsınız.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Eyüp GÜNDOĞDU’nun haberine göre, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin gençlik kollarınca Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen çalıştayın kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin tüm illerinden gelen gençlik teşkilatı yöneticilerine seslenen BTP lideri, “Bize düşen bu ülkeyi korumaktır, yaşatmaktır. Bize düşen bize bırakılan bu ülkeyi bizden sonraki nesillere bırakabilmektir. İman da budur” dedi.

“Vatana sadakati olmayan bir iman temiz değildir”Konuşmasında imanın vatana sahip çıkmak olduğunu ifade eden BTP lideri, “İstediğiniz kadar namaz kılın, oruç tutun, bütün malınızı mülkünüzü hayır hasenat yapın. Eğer size bırakılan bu vatan emanetini size bırakanlar gibi fedakârlıkla gelecek nesillere bırakmak için dirayet göstermezseniz tam anlamıyla iman etmiş sayılmazsınız. Ben kimsenin imanını bilemem, ölçemem ama iman budur. Vatana sadakati olmayan bir imanın temizliği, saflığı, duruluğu bence konuşulamaz. Bu vatan bizim için böyle kutsal bir yerdir. Bu vatanı bugüne kadar her zaman gençler kurtarmış, korumuş ve bugünlere getirmiştir. Bugünden sonra da bunu yine gençler yapacaktır.  Sadece cumhuriyet döneminde değil Osmanlı döneminde de bu işi gençler yapmıştır” dedi.

Kasaba Doktoru_680*100 banner“Biz Haydar hoca ile her şeyi öğrendik”“Biz Haydar hoca ile her şeyi öğrendik Allah’a çok şükür” diyen Hüseyin Baş konuşmasında şu ifadeleri de kullandı; “İşte Milli Ekonomi Modeli.  Ekonomi bilmek basit bir şey mi? Çıkın sokağa biraz ekonomi konuşun. Sizin değme profesörleriniz senyoraj nedir bilmez. Haydar hoca on binlerce insana ekonominin hem literatürdeki yerini, hem kavramsal anlamını, hem gündelik dünyadaki karşılığını öğretti. Bakın bunu başkası yapamaz. Haydar hoca hepimizi tarihçi yaptı, hepimizi din adamı yaptı, hepimizi sosyolog yaptı. Ondan çok şey öğrendik. Şimdi bu öğrendiklerimizin bir ağırlığı var, sorumluluğu var yakın tarihte genel başkanımıza karşı, daha uzak tarihte atamıza karşı… Bir davamız, sorumluluğumuz var. Bugünden itibaren hiç durmadan çalışmalara devam edip, bu fikri bu davayı iktidar edeceğiz bu partiyi.  En fazla 10 sene sonra göreceksiniz Allah’ın izniyle bu ülkede iktidarı Bağımsız Türkiye Partisi’ne emanet edecekler. Bu ülkeyi biz yöneteceğiz ve layık olduğu yere taşıyacağız.”

HABER : Eyüp GÜNDOĞDU

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.