enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:56 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz,”Türkiye, son 23 yılda alt orta gelirden üst orta gelire yükseldi ve kalıcı hale geldi”.
11:35 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
08:00 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
00:05 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’n Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Avrupa’nın geleceğini tayin edecek seçimleri Euronews’te izleyin

Avrupa’nın geleceğini tayin edecek seçimleri Euronews’te izleyin
18 Mart 2024
30
A+
A-

Avrupa’nın önde gelen medyası, ulusal başkentlerdeki ekipleri ve yenilikçi formatlarıyla Avrupa Parlamentosu seçimlerini özel yayınlarla tam güçle aktaracak.

UHA / Europe İnternational News Agency

UHA Haber’in Avrupa Temsilcisi Tuba Nur TÜRKELİ’n (EuroNews)’e dayandırdığı haberine göre, Avrupa’da kritik bir seçime doğru geri sayarken, Avrupa’nın en önde gelen haber merkezi, Brüksel’de bulunan ve ulusal başkentlere yayılan gazetecileriyle birlikte bu seçimlerde yüksek oktanlı bir multimedya deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

İddialı yayın, 400 milyondan fazla Avrupalının küresel çatışma ve ekonomik çalkantıların ortasında sandık başına gittiği bu dönemde yüksek riskleri yansıtacak ve kıtanın çok dilli seçmenlerinin bloğun siyasi öncüleri, düşünce liderleri ve sanayicileriyle enerji, iklim, sağlık, göç ve güvenlik gibi sıcak gündem konularını tartıştığı benzersiz bir mercek sunacak.

Benzersiz çok katmanlı ortak dijital ve televizyon yayınımız, oyundaki kilit konulara çok platformlu bir odaklanma imkanı doğuracak ve kuzeyden, güneyden, doğudan ve batıdan ilk kez oy kullanacak seçmenlerin deneyimli politikacılarla tanışıp onlara meydan okuyabilecekleri, umutlarını ve endişelerini ifade edebilecekleri, potansiyel çözümleri tartışabilecekleri ve hangi seçeneklerin sunulduğunu açıkça görebilecekleri bir sahne sağlayacak.

Yayın, ankete kadar olan süreci, seçim gününü gerçek zamanlı sonuç yorumlarıyla takip edecek ve sonuçların etki ve sonuçlarına ilişkin kapsamlı analizlerle birlikte TV, web sitesi, uygulama, Youtube, sosyal medya veya messenger gibi tüm tercihlere uygun medya kanallarını kapsayacak.

Seçim öncesinde, önemli televizyon programlarından ‘Brussels je T’aime’ ve ‘Global Conversation’ seçim özel formatlarına dönüştürülecek ve önemli siyasi, iş dünyası ve sivil toplum liderleri arasındaki mücadeleye tanıklık edecek. Yenilikçi bir formatta, milletvekilleri siyasi hedeflerini televizyonda anlık olarak anlatma şansına sahip olacak. Euronews televizyon tartışmaları, Avrupa’daki önemli bürolarımızda ulusal konulara odaklanacak ve Avrupa başkentinde önemli bir tartışmayla sonuçlanacak. Bu arada sahadaki muhabirler kıta boyunca üç tren yolculuğunun izini sürerken Avrupa’nın sokaklarından ve meydanlarından manzaraları ön plana çıkaracak. İnternet ve televizyon muhabirleri düzenli olarak seçimin işleyişini anlatan bilgiler aktaracak. ‘Cube’ yayınımız, internet üzerinden yapılan çarpıtmalara karşı verilmesi beklenen mücadeleyi önceden haber vererek, yayın organlarındaki yanlış bilgilerin en güncel analizini sunacak.

Euronews, ulusal anketlerin bir araya getirildiği ve seçmenlerin etkileşime girerek kendi ülkelerindeki tahminleri kendi oy verme niyetleriyle karşılaştırabilecekleri özel bir site sunacak.

Euronews, IPSOS ile ortaklaşa olarak, aynı anket enstitüsü tarafından 18 Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen anketlere dayanarak Avrupa Parlamentosu’ndaki sandalyeler için özel bir projeksiyon sunacak. Aylık 30 milyondan fazla tekil ziyaretçimizin erişebileceği interaktif bir mini site ile tamamlanacak olan bu özel anketin ön gösterimi için 19 Mart’ta Euronews On Air canlı yayınında  katılın.

Özel seçim gecesi programı, ülke ülke gerçek zamanlı sonuçlar sunacak ve bunları birleştirerek nihai sonucu, oylamanın etkisine ve gelecekteki parlamento, komisyon ve konseyin yapısına nasıl dönüştüğüne dair geniş kapsamlı analizlerle ortaya çıkaracak.

Avrupa, geleceği belirleyecek oylamaya doğru geri sayarken önümüzdeki 100 gün boyunca vazgeçilmez rehberiniz Euronews olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.