enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:07 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:06 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:05 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:04 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:03 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:03 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:01 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:00 Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı EHF Avrupa Kupası’nda çeyrek finalde
00:12 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:12 Haftanın SAHA Bülteni’nden özetler
00:09 Kültür-sanat odaklı haberler
00:09 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:09 Aposto.com’un Mimari-Arkeoloji haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Süt Projesi’yle 23 bin 116 çocuk faydalandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Süt Projesi’yle 23 bin 116 çocuk faydalandı
20 Aralık 2023
52
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Süt Projesi’yle çocukları sağlıklı ve güvenli süt ile buluşturmaya devam ediyor.

UHA / İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiUHA Haber’in haberine göre, Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Süt Projesi’yle bugüne kadar Antalya genelinde 23 bin 116 çocuğa 2 milyon 628 bin 8 litre süt dağıtımı yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, çocukları sağlıklı ve güvenli süt ile buluşturmak amacıyla 2020 yılının Temmuz ayında hayata geçirdiği Halk Süt Projesi’ne ilgi her geçen gün aratıyor.

Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Antalya’nın 19 ilçesinde, 2-5 yaş arası çocuklara ücretsiz süt desteği sağlanıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların yüzünü güldüren proje sağlıklı nesillerin yetişmesine de katkı sağlıyor.

2 MİLYON 628 BİN 8 LİTRE SÜT DAĞITILDI

Antalya’daki yerel besicilerden alınan çiğ sütler son teknoloji tesislerde işleniyor. Sağlıklı ve hijyenik şartlarda paketlenerek ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin çocuklarına her ay 8 litre süt teslim ediliyor.

İlk süt dağıtımının yapılmasıyla başlayan Halk Süt Projesi kapsamında bugüne kadar 23 bin 166 çocuğa 2 milyon 628 bin 8 litre süt dağıtımı yapıldı. Halk Süt Projesi’nden sadece 2023 yılı içerisinde ise 9 bin 829 çocuk yararlanırken, 630 bin 152 litre süt dağıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.