enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:11 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da kent merkezinde silahlı saldırı: 2 ölü

Almanya’da kent merkezinde silahlı saldırı: 2 ölü
18 Haziran 2021
453
A+
A-

UHA HABER / Almanya’nın Epselkamp kentinin merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan saldırgan aranıyor. 

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın (dpa/TY,HS)’ye dayandırdığı habere göre, Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti’nde bulunan Espelkamp kentinde Perşembe günü sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti. Saldırıdan sonra kaçarak izini kaybettiren saldırgan ise aranıyor. Polis failin silahlı olabileceğini belirtti.

Bielefeld Polisi’nden yapılan açıklamada saldırganın önce bir eve girerek burada bulunan bir kişiyi ateşli bir silahla vurarak öldürdüğü, daha sonra evin dışındaki diğer kişiye de ateş açtığı bilgisini verdi. İki kişinin de saldırının meydana geldiği yerde yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Alman haber ajansı dpa’nın edindiği bilgilere göre saldırı yaklaşık 25 bin nüfuslu kentin merkezinde meydana geldi. Polis kurbanlardan birinin kadın diğerinin de erkek olduğunu açıkladı.

Kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatılırken çevre kentlerden takviye polis güçlerinin bölgeye intikal ettirildiği bildirildi.

Saldırının nedeni ise henüz belli değil.

[UHA Haber Ajansı, 18 Haziran 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.