enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:48 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
11:38 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
06:57 Kas Yırtılması Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
00:59 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
00:54 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:53 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:53 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:37 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:34 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:33 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:28 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:21 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:20 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:06 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
14:40 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
11:04 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Alanyalı Akademisyen Diren DOĞAN’ın ilk kitabı

Alanyalı Akademisyen Diren DOĞAN’ın ilk kitabı
13 Haziran 2024
269
A+
A-

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğretim Görevlisi Diren Doğan’ın kaleme aldığı ve ilk basımı yapılan, ‘Uluslararası İlişkilerde Kaynayan Sular: Güney Çin Denizi’ isimli kitap piyasaya çıktı.

ALANYALI AKADEMİSYENİN İLK KİTABI - ALANYA ÖZGÜR MEDYA

Piyasaya yeni çıkan ve raflarda yerini alan Uluslararası İlişkilerde Kaynayan Sular: Güney Çin Deniziisimli kitabın yazarı Diren DOĞAN, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Uluslararası İlişkiler Uzmanı.

Güney Çin Denizi’de yaşananları kaleme alan DOĞAN, İlk basımı yapılan kitabın ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“Fikrimce Güney Çin Denizi Bölgesi ve burada yaşanan ihtilaflar, hem Asya-Pasifik bölgesindeki dinamikleri anlamak için hem de Ege Denizi’ndeki egemenlik mücadelelerini kavramak için en iyi başlangıç noktalarından birini sunmakta” olduğunu belirtti.

Resim

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğretim Görevlisi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Diren DOĞAN,  tüm okuyucularının Uluslararası İlişkilerde Kaynayan Sular: Güney Çin Deniziisimli ilk ve yeni kitabını D&R, Mağazaları ile tüm kitapçılarda ve internet üzerinden kitabın adını yazdığınızda alabileceğini de kaydetti.

Küresel güney birleşiyor

DİREN DOĞAN KİMDİR?
Diren Doğan, 1994 yılında Alanya’da doğdu ilk ve orta öğrenimini Atatürk ilkokulunda bitirmesinin ardından Alanya Anadolu lisesine başladı. Daha sonra lisans öğrenimini tamamlamak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler programındaki eğitimine başladı. Aynı üniversitede yüksek lisans tezini savunarak Uluslararası İlişkiler uzmanı oldu. Doktora eğitiminin ilk yılında Dışişleri Bakanlığı bursu ile araştırma yapmak üzere Tayvan da bulundu. Çalışma alanları Asya-Pasifik bölgesi ve hibrit tehditler üzerine yoğunlaşmaktadır. Kendisi halen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak akademik çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.