enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:49 Avrupa Birliği’nde Diplomatik Kariyerde Cinsiyet Eşitsizliği: Bir Özet ve Türkiye Persfektifi
09:17 Bazı bölgelerde barajlar dolmuyor, Su sürekli azalıyor !
06:00 Bakanı Bayraktar, “2026’da en az 2 bin megavat kapasiteli YEKA yarışmaları yapmayı hedefliyoruz”
00:57 Trump yönetiminden Fed Başkanı Powell’a suç duyurusu tehdidi
00:57 AB’den İran’a yeni yaptırım sinyali
00:54 Halep krizi tamamen bitti mi? Suriye’yi şimdi ne bekliyor?
00:33 ABD’nin Grönland’ı alması NATO’nun sonu olur
00:31 Hamas: Yeni Filistin komitesi göreve başlayınca Gazze yönetimini feshedeceğiz
00:25 TÜRKİYE-AZERBAYCAN kardeşliği ve dostluğu ebedidir
00:23 Bazı erkeklerin daha çekici bulunmasının ardındaki ‘basit’ özellik ortaya çıkarıldı
00:17 Eski Fransa Başbakanı: İran’a dış müdahale durumu daha da kötüleştirir
00:16 Van Büyükşehir Belediyesi soğuk günlerde yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bıraktı…
00:11 AK Parti Sözcüsü Çelik, “Suriye Kürtleri, Suriye’nin eşit ve ayrılmaz parçasıdır”
00:08 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’den 2025’te 4 bin vatandaşa hasta karyolası
00:08 Türk ve müslümanlara saldıran Lale Gül’ü yazdım, Lahey Büyükelçiliğimiz devam etti
00:04 İranlı Gazeteci Azar MAHDAVAN: Trump, İran’a karşı Amerikan ordusunun seçeneklerini değerlendiriyor
17:55 Bakan Fidan, Gazze barış planının ikinci aşamasına ilişkin toplantıya katıldı
06:50 Brüksel’den Yükselen Uyarı: Türkiyesiz Güvenlik Olmaz
00:55 Türk Dünyası’nın Kültürel Mirasını ve Küresel Etkileşimini öne çıkaracak ‘Viyana’da Türk Haftası’ bugün başlıyor…
00:54 Dr. Elvin Abdurahmanlı, “Bölgedeki kalıcı barış ve Türk birliğinin caydırıcı gücü en önemli unsur”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Partili İnan’dan Soyer’e liman çıkışı: Senin çapını aşar

AK Partili İnan’dan Soyer’e liman çıkışı: Senin çapını aşar
18 Aralık 2023
38
A+
A-

* Birleşik Arap Emirlikleri merkezli firmanın İzmir Limanı’ndan hisse alacağı iddialarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tepkisi üzerine AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Soyer’e sert eleştirilerde bulundu.

* İnan, Soyer’e, “Şehri en geri noktaya götürdün. İzmir’in bugününü ve geleceğini çaldın. Bu gibi konular senin çapını aşar” diyerek yüklendi.

 UHA / İnternational News Agency  

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiUHA Haber’in YENİ ASIR’dan aktardığı Gazeteci Yaşar KAYA’nın haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli AD Ports Group’un İzmir Limanı’na hisse almak istediği iddialarına karşı açıklamalarda bulundu.

Soyer, İzmir Limanı İzmirlilere ve her bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına aittir. İzmir halkının bilgi ve iradesi dışında İzmir Alsancak Limanı’nın satılması asla kabul edilemez. Böyle büyük bir yanlışın karşısında, tüm İzmir halkının tek yumruk olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın” sözleriyle iddiaları çarpıttı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, sosyal medya üzerinden CHP’li Başkan Soyer’e yüklenerek, Soyer’in daha önce İzmir için bayrak ve takas aracı olarak bir para önerisi getirdiğini hatırlattı.

AK Partili İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Un Fabrikası ve sit alanlarını İzmir ile alakası olmayan kişilere devrettiğini söyleyerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik sert eleştirilerde bulundu.

[AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan]

Tunç Soyer ‘in 31 Mart’ta yolcu olduğunu belirten İnan,İzmir’in en kadim yerlerine yabancı – Antik Yunan’dan isimler koyan Tunç Soyer. Tarihi Un Fabrikasını, birçok sit alanlarını İzmir ile alakasız kimselere peşkeş çeken Tunç Soyer 31 Mart yolcusu Tunç Soyer! Senin yurt dışında fon aradığın gün sayısı İzmir’de kaldığın gün sayısından bile fazla.” dedi.

İzmir Alsancak Limanı’nın İzmir’lilerin olduğuna dikkat çeken İnan, İzmir’in tüm değerlerinin olduğu gibi İzmir Limanı’nın da en büyük güvencesi hükümetimiz ve İzmirli hemşehrilerimizdir. Şehri en geri noktaya götürdün. İzmir’in bugününü ve geleceğini çaldın. Bu gibi konular senin çapını aşar.” diyerek tepki verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.