enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Nahçıvan Özerk Cumhuriyet
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Müslüman Amerikan Cemiyeti Kongresi’ne mesaj
00:51 Trump ile Zelenskiy, ABD’de buluşuyor: Barış için kritik görüşme
00:49 Adalet Bakanı Tunç, kucağında bebeğiyle keşfe çıkan hakimi tebrik etti
00:37 Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM Doğu Kudüs’ten aktarıyor…
00:35 Prof. Dr. Kanko: “Şehit Babasının Yoksulluğunu Açıklamayla Örtbas Edemezsiniz!”
00:34 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ”Kadın girişimci, kalkınmayı hızlandırır”
00:34 İsrail’in Somaliland’ı tanımasına Türkiye’den tepki: ‘Somali’nin iç işlerine açık müdahale’
00:31 Ukrayna Barış Planında Mutabakat
00:27 Yediemin depolarında bekleyen atıl durumdaki 17 bin 47 mal ekonomiye kazandırıldı
00:26 Kocaeli Amatör Futbolu iflasın eşiğinde!…
00:26 Yeni haftada Sibirya soğukları Türkiye’yi etkisi altına alacak
00:22 Memur ve emekli zammı 5 Ocak’ta belli olacak
00:18 “Yüzyılın Konut Projesi”nde ilk kura çekimi bugün
00:13 Gümrüklerde piyasa değeri 1 milyar 26 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi
00:03 (TİKA), Kuzey Makedonya’da 2005’ten bu yana eğitim, sağlık, tarım ve altyapı alanlarında 1300’ü aşkın projeyi hayata geçirdi.
00:01 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
15:25 Fransız sinema efsanesi Brigitte Bardot 91 yaşında hayatını kaybetti
08:45 İsrail, Yunanistan ve GKRY, yaptıkları üçlü zirvenin ardından yayınladıkları ortak bildiri…
00:55 Arabuluculuk 2026 yılı ücretleri belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Akşener’e sert tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Akşener’e sert tepki
19 Mayıs 2021
607
A+
A-

UHA HABER / AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Netenyahu’ya benzeten İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e tepki gösterdi. Çelik, “İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadeleri en şiddetli şekilde kınıyoruz” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi.

“Siyasi hayatımızdaki en büyük çirkinliklerden biridir”

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında kullandığı ifadeleri en şiddetli şekilde kınadıklarını ifade eden Çelik, “Cumhurbaşkanımızı, yaşlı, kadın, çoluk çocuk demeden Filistinli Müslümanları katleden Netenyahu’ya benzetmek siyasi hayatımızdaki en büyük çirkinliklerden biridir” dedi.

“Cumhurbaşkanımız, Filistin için uluslararası diplomasiyi yürüten isimdir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin için uluslararası diplomasiyi yürüten önemli bir isim olduğunu söyleyen Çelik, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız, Harem-i Şerif’te krizin başladığı andan itibaren Filistin için uluslararası diplomasiyi yürüten, bu amaçla dünya liderleri ile görüşen, uluslararası kurumları harekete geçiren isimdir. Bu mücadeleyi veren Cumhurbaşkanımızla çocuk katili Netenyahu’yu yan yana zikretmek, ancak Cumhurbaşkanımızın Filistin ve Mescidi Aksa için verdiği mücadeleye zarar vermek isteyenlerin gayreti olabilir. Cumhurbaşkanımız içerden ve dışardan yapılan ahlak dışı saldırılara bakmadan mücadelesini sürdürüyor. Gazze’den, Kudüs’ten ve Mescidi Aksa’dan bu mücadele ve Cumhurbaşkanımız için yapılan dualara şahidiz.”

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 19 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.