enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:25 4. MÜZEFEST Gençlik Festivali’nde Tarih, Sanat ve Gençlik Buluştu
00:55 Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak tutuklandı
00:55 Hollanda’nın Zirvesi’nde Bir Türk Hakem: Serdar Gözübüyük Avrupa’da Tarih Yazıyor
00:40 Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek son takım belli oluyor
00:20 FIFA Dünya Kupası’nda gol atan en yaşlı futbolcu ünvanı Roger Milla’nın elinde bulunuyor…
00:18 “Türkiye Yüzyılında Yatırım ve Finans” kitabı yayımlandı
00:12 Mahkemece CHP Genel Başkanlığı görevine iade edilen Kılıçdaroğlu, “Partinin ahlaki değerlerini düzeltmemiz lazım”
00:08 Bakan Göktaş, “Aile ve Gençlik Fonu kapsamında bu ay 5 bin 328 gence,1 milyar 228 milyon lira ödeme yapıldı”
21:50 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı soruşturmasında 13 şüpheliden 9’u tutuklandı…
09:37 UHA / İnternational News Agency : Merkez Bankası Haberleri
08:51 Türk Mutfağı Haftası “Bir Sofrada Miras” Başlığıyla Kocaeli’nde Kutlandı
00:48 MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Türk siyasi hayatının asırlık çınarı olan CHP kurumsal kimliğini korumak herkes için esas olmalıdır”
00:35 “Bir Sofrada Bursa Mutfağı” etkinliğinde, Bursa’nın saklı lezzetleri ortaya çıktı: İşte asırlık sırlar!
00:30 Sınava Sayılı Günler Kala Psikolog Gözde Ergin’den LGS Öncesi Psikolojik Dayanıklılık Uyarısı
00:07 Amsterdam’a Mavi Bir Yolculuk: Veyis Güngör’ün “Mavi Minibüs” Kitabı Önceki Akşam Tanıtıldı
21:57 Özel ve Kılıçdaroğlu telefonda görüştü
12:43 İstanbul Bilgi Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı kararıyla resmen kapatıldı
12:15 Türkiye genelinde Kurban Bayramı’nda 750 bin büyükbaş ve 2 milyon 550 bin küçükbaş olmak üzere; 3,3 milyon kurbanlık kesilmesi bekleniyor
11:01 Cuma Hutbesi: “Söz Ahlakı ve Sosyal Medya”
10:10 Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan ücret alınmayacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır

AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
4 Kasım 2025
16
A+
A-

* AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 3 Kasım’ın, Türkiye’nin demokrasi yolculuğunda tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milat olduğunu belirterek, “3 Kasım’da milli irade, demokrasimize siyasi tarihimizde devrim sayılabilecek bir güç verdi” ifadesini kullandı.

* İşte haberin detay

UHA / İnternational News Agency

ANKARA, 04 KASIM 2025 – AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’deki seçim zaferinin yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu tarihin önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıkılan yolda inşa edilen iradenin, 23 yıldır milletin duasını, desteğini ve güvenini kazanarak Türkiye’yi her alanda dönüştürdüğünü belirten Çelik, demokrasi, kalkınma ve “Türkiye Yüzyılı” yolunda tarihi adımlar atıldığını kaydetti.

Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliğiyle Türkiye son 23 yılda büyüyen, güçlenen, güçlü demokratik değişimler üreten, dış siyasette büyük roller üstlenen, kriz çözümlerinde güvenilir adres olan ve eser-hizmet siyasetiyle anılan bir ülke haline gelmiştir. 3 Kasım’da “söz ve karar milletindir” denilerek çıkılan yolda, milletimiz AK Parti’ye güvendi; AK Parti de milletimize layık olmanın mücadelesini verdi. O nedenle içerdeki “vesayetin tehditleri” ve dışardaki “karanlık şebekelerin operasyonları” karşısında asla geri adım atılmadı.

“Eserin sahibi milletimizdir”

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hedeflerimizi büyütürken, bölge ve dünya barışının anahtarı, mazlumların umudu ve insanlığın vicdanı olan Türkiye’mizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Elbette bu başarı, her defasında sandıkta yeniden tecelli eden milli iradenin eseridir. Eserin sahibi milletimizdir. Bu kutlu yürüyüşte emeği geçen tüm dava arkadaşlarımızla beraber bu davayı dualarıyla ve fiilen destekleyen aziz milletimizi saygı ve şükranla selamlıyoruz.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla adaletin, kalkınmanın, istikrarın teminatı olmaya, bölgesel ve küresel barışı gerçekleştirmek için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bugün Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz için büyük bir gayretle geleceğe yürüyoruz. Milli iradeye selam olsun; 3 Kasım bir kere daha milletimize kutlu olsun.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.