enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Gazeteci Veysel KAVRAYAN’ın Afyonkarahisar’da düzenlenen 7. Uluslararası GastroAfyon Festivali’nden izlenimleri…
00:51 Türkiye’de Tarım ve Teknoloji Teknofest’te Buluştu..
00:46 Hayatta İyilik Var: Gazzeli Ailelere Gıda Yardımı…Mısır’da 150 Gazzeli Aileye Gıda Yardımı Ulaştırıldı
00:34 Teknolojinin günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen yapay zeka uyarısı: “Her Söyleneni Doğru Kabul Etmeyin”
00:34 Umut Davası: Mehmet Ağar ifade verecek mi?
00:23 Trump’ın kızı Türk iş insanının lüks yatında tatil yaptı
00:20 Netanyahu denilen kanlı katilin kafasına taktığı Sloam Tableti
00:19 Su Kurullarında alınan kararlar hayata geçiriliyor!
00:01 ABD medyası nasıl Trump’ın yörüngesine giriyor?
18:30 İngiltere, Kanada ve Avustralya Filistin’i tanıdı
00:59 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonu, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak.
00:43 Okyanusun dibindeki gizemli halkalar, ‘zehirli sırrı’ açığa çıkardı
00:38 Z kuşağı günümüz dünyası için ne düşünüyor, ne talep ediyor, neleri beğeniyor, neleri beğenmiyor?
00:20 SPD Başkanı Yıldız: Türkiye’de Etkili bir Su Yönetiminin Yol Haritasını açıkladı.
00:19 Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
00:08 AB, Rus LNG’sine yönelik ilk yaptırımlarla tabuları yıkıyor
00:06 Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in, ‘Öyle bir zaman gelecek ki, kişi, malını helâlden mi yoksa haramdan mı elde ettiğine bakmayacak!
00:04 Belgrad’da askeri geçit töreni Sırbistan’ın dış politikası hakkında ne anlatıyor?
00:04 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Pazartesi günü BM Genel Kurulu’nda Filistin Devleti’ni tanıyacağını tekrar teyit etti.
00:04 AB, yeni yaptırımlarla Rus gazını, bankaları, kriptoları ve ‘gölge filoyu’ hedef alıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Bürokrasisiyle, siyasetçisiyle Kastamonu’nun emrinde olacağız”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Bürokrasisiyle, siyasetçisiyle Kastamonu’nun emrinde olacağız”
25 Haziran 2023
16
A+
A-

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu’da S.S. MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Kastamonu’nun değişen ve gelişen coğrafyası, değişen ve gelişen Türkiye şartlarına çok fazla cevap vermediğini gördüklerini dile getirerek, Kastamonu’nun gelişimi için bürokrasisi ile siyasetçisi ile çalışacaklarının altını çizdi.

UHA / İnternational News Agency

Uluay Adalet Komisyonu'nda – Kastamonu Gazetesi – Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika HaberleriHalil Uluay, Kastamonu olarak bu dönemde ciddi manada Türkiye Yüzyılına sahip çıktıklarını, bir tane de bakanolduğunu, Adalet Bakanının da Kastamonu’da eğitim gördüğü için onu da kabul ettiklerini dile getirdi.

Yine bu süreçte bakan yardımcılarının atamasının da tamamlandığını ifade eden Uluay, “Kastamonu’ya hizmet noktasında bizler sizlerin emrindeyiz. Kastamonu’ya neler yapılabilir, hangi hizmetler üretilebilir, sadece MASLAK Yapı Kooperatifi değil, diğer tüm ihtiyaçlarımızı sorunları tespit edip karşılanması için inşallah hep beraber çalışacağız. Bürokrasisiyle, siyasetçisiyle Kastamonu’nun emrinde olacağız” dedi.

Halil Uluay, bürokrasi ve vatandaş arasında bazı iletişim kazalarının yaşanabildiğini hatırlatarak, “‘Bugün git yarın gel‘ gibi. İnşallah bu tür sıkıntıların sadece MASLAK özelinde değil, Kastamonu’ya hizmet noktasında hangi dairede hangi bürokrasi de olursa olsun işini iyi yapan bürokratların tamamının başımızın üstünde yeri var. Çok kararlıyız, azimliyiz ve çok çalışacağımızı size taahhüt ediyoruz. Bu vesileyle bunların tamamının bize iletilmesini ve bu sıkıntıların artık Kastamonu’da yaşanmamasını temenni ediyoruz”  şeklinde konuştu.

S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi“YATIRIMLARIMIZI SANAYİYE YÖNLENDİRMEMİZ LAZIM”

MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin Kastamonu’ya en yakın zamanda kazandırılması temennisinde de bulunan AK Parti Milletvekili Uluay, şunları söyledi:

“Deprem nedeniyle temel atılması biraz gecikti zannedersem. İnşallah en kısa sürede temel atılır ve bu hizmet Kastamonu’ya kazandırılır. Kastamonu’nun bildiğim kadarıyla İhsangazi, Daday ve Cide başta olmak üzere organize sanayi kurulabilecek birçok ilçede teşvik edici bölge şartlarından yararlanılıyor. 6’ncı bölge yani Türkiye’de Hakkari dâhil olmak üzere verilebilecek en son teşvik şartları bu saydığım ilçelerde organize sanayi kurulduğu takdirde faydalanma imkanımız var. MASLAK yönetim kurulu ne kadar çaba sarf ederse, üyeler bu işe ne kadar sahip çıkarsa bu konularda o kadar başarılı oluruz. Dolayısıyla hem yatırım yapmak isteyen hemşerilerimiz hem dışarıdan yatırım yapmak isteyen değerli vatandaşlarımız, hep beraber sahip çıkacağız. Yatırımlarımızı illa sanayiye yönlendirmemiz lazım”.

“Bankadaki paralarımızı yatırıma dönüştürmemiz lazım ki Kastamonu’nun önü açılsın” diyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Uluay, sadece siyasetçinin bir işin ucundan tutmasıyla bu işlerin olmadığını ve yatırımcının da sermaye sahiplerinin de bu işin ucundan tutması gerektiğini belirtti.

Milletvekili Halil Uluay, “En kısa zamanda gerek İstanbul yolundaki düşündüğümüz organize sanayinin kurulması, gerek mevcut organize sanayinin büyültülmesi, yine belki ileride Cide’de ya da Daday’da kurulacak organize sanayi bölgelerinde tüm Kastamonulu hemşerilerimizin sahip çıkmasını, bankalardaki paralarını buralarda yatırıma dönüştürmelerini ben hasletten rica ediyorum” dedi.

“Bizler sizlerin sadece önünü açabiliriz. Yatırım yapacak olan bu ile sahip çıkacak olan sizlersiniz” diyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:

“Her noktada yaşanabilecek bürokratik sorunlar için de telefonlarımız 7/24 açık. Ben Kastamonu’ya hizmet eden tüm siyasetçilerimize, bürokratlara sanayicilere, emekçilere teşekkür ediyorum. Kastamonu’ya hizmet noktasında azimle hareket edecek olan herkesin başımızın üzerinde yeri var. Kastamonu insanımız her türlü engeli aşmasından da, sermaye açısından da ufuk açısından da bugün gelişmiş olduğunu düşündüğüm illerin tamamına taş çıkaracak durumda. Yeter ki biz bunu ortaya çıkaralım.”

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.