enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:22 Memur ve emekli zammı 5 Ocak’ta belli olacak
00:18 “Yüzyılın Konut Projesi”nde ilk kura çekimi bugün
00:13 Gümrüklerde piyasa değeri 1 milyar 26 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi
00:03 (TİKA), Kuzey Makedonya’da 2005’ten bu yana eğitim, sağlık, tarım ve altyapı alanlarında 1300’ü aşkın projeyi hayata geçirdi.
00:01 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
15:25 Fransız sinema efsanesi Brigitte Bardot 91 yaşında hayatını kaybetti
08:45 İsrail, Yunanistan ve GKRY, yaptıkları üçlü zirvenin ardından yayınladıkları ortak bildiri…
00:55 Arabuluculuk 2026 yılı ücretleri belli oldu
00:53 Bilirkişilere ödenecek ücretler belli oldu
00:51 İletişim Başkanı Duran, Hatay’daki Toplu Açılış Töreni’ne ilişkin paylaşımda bulundu…
00:49 “Dünya Azerbaycanlılarının Hemreylik Günü” Sempozyumu İstanbul’da gerçekleştirildi
00:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli şair Mehmet Akif Ersoy’u andı
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti, biz buradayız sizlerle beraberiz
00:24 Akif’in Mirası: Bir Milletin vicdanı…
00:20 MHP Genel Başkanı Bahçeli Hatay’da, 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’nde konuştu…
00:18 TBMM’ye ilerleyen günlerde fahiş site aidatlarıyla ilgili yasal düzenlemeye gidilecek…
00:13 Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerindeki iyileşme dezenflasyon sürecini destekleyecek
00:12 Gazze İçin Yeniden Yapılanma Vizyonu
00:05 Tebligat Kanunu’nda değişiklik TBMM’ne sunulacak…
00:49 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ahmet Nur Çebi: İsteyip alamadığımız tek oyuncu Kaan Ayhan

Ahmet Nur Çebi: İsteyip alamadığımız tek oyuncu Kaan Ayhan
30 Eylül 2021
684
A+
A-

UHA HABER / Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer döneminde yaşananları aktardı. Pjanic’i uygun şartlarda oynattıklarını belirten Çebi, Kaan Ayhan için ocak ayında yeniden girişimde bulunacaklarını söyledi.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıMustafa Kemal AtatürkBeşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ajax maçının ardından basın mensuplarıyla yaptığı sohbette gündemdeki konulara değindi.

“Cenk Tosun’a da sözüm var”

Çebi, yapılan transferlere ilişkin detayları aktardı.

“Pjanic için verdiğimiz paralar çok yüksek değil. 9 milyon euro yıllık ücret alan Pjanic için 2 milyon 750 bin euro ödüyoruz. Gedson Fernandes’i de son gün alıyorduk ama tercihimizi Pjanic’ten yana kullandık. Cenk Tosun’a da sözüm var, sezon sonu gelmek isterse kapımız ona açıktır.”

Transfer döneminde almak isteyip de alamadıkları tek oyuncunun Kaan Ayhan olduğunu söyleyen Beşiktaş Başkanı, milli oyuncu için devre arasında yeniden girişimde bulunacaklarını belirtti.

Kenan Karaman transferi

Ahmet Nur Çebi, Kenan Karaman transferini de değerlendirdi.

“Daha iyi yerli kim var bilmiyorum? Milli futbolcu olduğu ve gelişim göstereceğine inandığımız için aldık. Hata yaptığımızı düşünmüyorum.”

Larin’in takımda kalmak istediği söyleyen Çebi, “Gitmek istiyorsa gider. Beşiktaş’ta kalmak istemeyen futbolcuyla fazla görüşmem” dedi.

Adana Demirspor maçının hakemlerine de tepki gösteren Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş’ın hakkını yemesinler yeter. Beşiktaş’ın hakkı yenmediği zaman Beşiktaş zaten şampiyon olacak” cümlelerini kullandı.

[UHA Haber Ajansı, 30 Eylül 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.