enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu) Projesine Birincilik Ödülü

ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu) Projesine Birincilik Ödülü
23 Eylül 2023
29
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen “14. Türkiye Bilişim Ödülleri” organizasyonunda Genel Müdürlüğü ve CTE işbirliğiyle geliştirilen ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumuna Entegrasyonu) projesi birinci oldu.

UHA / Europe İnternational News Agency

Türkiye Bilişim Derneği tarafından Türkiye’de dijital dönüşüme önemli katkılar sağlayan projeleri ortaya çıkarmak ve bu projelerin topluma olan değerini vurgulamak amacıyla bu yıl “Kamuda Bilişimle Dönüşüm” temasıyla 14. defa düzenlenen “Türkiye Bilişim Ödülleri” organizasyonunda ACEP projemiz birinciliğe layık görüldü.

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) işbirliğiyle geliştirilen projemiz yaklaşık 50 proje arasında finale kaldı.

Finale kalan projeler çeşitli kurumlar ve 81 il tekno kentlerinde bulunan görevliler tarafından çevrimiçi olarak oylamaya sunuldu ve oylama neticesinde ACEP Projemiz ‘’Türkiye Bilişim Ödülleri Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler’’ kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Düzenlenen ödül töreninde birincilik ödülünü Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Servet GÜL ve CTE Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM birlikte aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.