enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:46 UNESCO Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerindeki unsur sayısını 32’ye, çokuluslu dosya sayısı ise 14’e yükseldi.
00:44 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
00:36 Önlem alınmazsa kanser kaynaklı ölümler 2050’ye kadar iki katına çıkacak
00:33 Yükseköğretim Kurulu Başkanı Özvar’dan rektörlere müfredat ve AKTS mesajı…
00:29 Hollanda Türkleri babaları İsmail GÜNGÖR’ü kaybetti!…
00:15 Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuru için son hafta
00:14 2026 Özel sektör zam beklentileri-Türkiye ortalaması nereye oturur?
00:12 Zeyrek’in kalbinde yer alan ve yıllarca atıl kalan Haliliye Medresesi…
00:12 Başkan Bulut: “Kocaeli, sanayicimizin emeği- tüccarımızın cesaretiyle ülkemiz ekonomisine güç katıyor…”
00:05 (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
10:35 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:42 Filistinli Gazeteci Duha Hmidan Doğu Kudüs’ten bildiriyor…
00:41 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:35 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ABTTF: 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun!

ABTTF: 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun!
1 Mayıs 2021
463
A+
A-

UHA HABER / Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanlık Kurulu, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

(ABTTF) Başkanlık Kurulu mesajında, “(ABTTF) ailesi olarak alın teriyle ekmeğini kazanan tüm işçi ve emekçilerin, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyor, haksızlıkların yaşanmadığı, özgür ve eşit yarınlar diliyoruz” denildi.

Dünya çapında kutlanan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın, işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olduğu vurgulanan  mesajda, 1 Mayıs’ın kökeninin 1856 yılında Avustralya’nın Melbourne kentinde taş ve inşaat işçilerinin çalışma saatlerinin azaltılarak günde sekiz saat olması için gerçekleştirdiği protesto yürüyüşüne kadar uzandığı ifade edildi.

Avrupa Batı Trakya Türk FederasyonuAvrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanlık Kurulu mesajın son bölümünde şunlara yer verdi:

“Bugün Almanya başta Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde ülkemiz Yunanistan’daki siyasi baskı ve ayrımcılık ile ekonomik nedenlerden dolayı göç etmek zorunda kalan binlerce Batı Trakya Türk’ü yaşamaktadır. Avrupa’da yaşayan Batı Trakya Türklerinin büyük çoğunluğu ise işçi olarak ekmeğini kazanmaktadır.  Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanlık Kurulu ve ailesi olarak alın teriyle ekmeğini kazanan tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyor, haksızlıkların yaşanmadığı, özgür ve eşit yarınlar diliyoruz”.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 01 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.