enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ABD’de Demokrat valilerden Biden’a destek sözü

ABD’de Demokrat valilerden Biden’a destek sözü
5 Temmuz 2024
17
A+
A-

Demokrat valiler, Joe Biden’ın münazaradaki korkunç performansına tepkileri kontrol etmeye çabalarken çarşamba akşamki toplantıda seçim kampanyasını devam ettirme sözü verdiğini söyledi.

UHA Haber’in Şarku’l Avsat’a dayandırdığı haberindeYalnızca Biden’ın 81 yaşındaki zihinselŞarkul Avsat Türkçe sağlığına ve 4 yıl daha başkanlık yapıp yapamayacağına dair değil, Donald Trump’a karşı yarışma arzusu hakkında da söylentiler yayıldı.

Biden ve ekibi, başkanın çekilmesi için yapılan çağrılara rağmen, vazgeçeceği iddialarını yalanladı ve bunu valilere vurguladı.

New York Valisi Kathy Hochul, Beyaz Saray’ın dışındaki muhabirlere “ABD Başkanı Joe Biden kazanmaya kararlı ve hepimiz onu destekleme sözü verdik” dedi.

Minnesota Valisi Tim Walz, başkanın münazara performansının kötü olduğunu kabul etse de göreve elverişli olduğuna inandığını söyledi.

Basına açıklama yapan valiler, başkanla ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’le açıkça konuştuklarını söylediler. Hawaii Valisi Josh Green, Times’a başkanın münazara gününde çok yorgun olduğunu itiraf ettiğini söyledi.

Ama Green, başkanın çarşamba günkü toplantıda net ve odaklı olduğunu belirtti. Halkın, başkanın 4 yıl daha devam edebileceğine ikna olmak için onu televizyonda ve yüz yüze görmesi gerektiğini ekledi.

The Washington Post’un haberinde Maryland Valisi Wes Moore “Bence gittik ve aldığımız geri bildirimlerle ilgili açıktık, insanların paylaştığı endişelerle ilgili açıktık ve başkan her şeyini vereceğini söylemeye ve göstermeye devam ederken onun yanında olacağımız konusunda da açıktık” dedi.

Valiler, kasımda Trump’ı yenmenin yollarını aradıklarının altını çizdi.

Trump’ı ABD için “tehlikeli” diye nitelendirdiler ve Biden’ın ilk döneminde yaptığı çalışmaları övdüler.

Kaliforniya Valisi Gavin Newsom sosyal medya paylaşımında “Başkandan üç kelime duydum: her şeyini verecek” dedi.

“Ben de her şeyimi vereceğim. Joe Biden bizi kolladı. Sıra bizde.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.