enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans Hollanda’daki seçimler için görevinden ayrılacak

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans Hollanda’daki seçimler için görevinden ayrılacak
21 Temmuz 2023
13
A+
A-

Hollanda’da İşçi Partisi ve Yeşil Sol, sol eğilimli partilere olan desteğin azalmasını engellemek amacıyla 22 Kasım’da yapılacak seçimlerde güçlerini birleştirme kararı almıştı.

UHA / Europe İnternational News Agency

UHA Haber‘in EuroNews kaynaklı haberine göre, Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, kasım ayında Hollanda’da yapılacak genel seçimlerde İşçi Partisi ve Yeşil Sol Parti’nin birleşik liderliğine aday olmak üzere Avrupa Komisyonu’ndaki görevinden ayrılacak.

De Volkskrant gazetesinde yer alan habere göre, Hollanda İşçi Partisi üyesi olan Timmermans, kararını AB Komisyonu’na bildirdi.

İşçi Partisi ve Yeşil Sol, sol eğilimli partilere olan desteğin azalmasını engellemek amacıyla 22 Kasım’da yapılacak seçimlerde güçlerini birleştirme kararı almıştı.

Timmermans, Avrupa Komisyonu başkan yardımcılığının yanı sıra AB’nin iklim değişikliği ve çevreyle ilgili politika paketi olan Yeşil Anlaşma’dan da sorumlu kişi.

Kendi ülkesi Hollanda’da popüler bir isim olan 62 yaşındaki Timmermans, Başbakan Mark Rutte’nin kabinesinde Dışişleri Bakanı olarak (2012-2014 yılları arasında) görev yapmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.