Pick-Pong ile Hayata Dokunan Yolculuk Ankara’ya Taşınıyor
*Pick-Pong Türkiye Şampiyonası 2026, 27-28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek.
* İşte detayı!…
UHA / İnternational News Agency
KOCAELİ, 26 MART 2026 – Özel bireylerin sosyal hayata katılımını artırmak ve spor yoluyla gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen Pick-Pong Türkiye Şampiyonası 2026, 27-28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek.
ORGANİZASYONA KATILAN TEK DEVLET KURUMU
Türkiye genelinden 10 kurumun katılacağı organizasyonda, Kocaeli’ni T.A.D. Akmeşe Aile, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi temsil edecek. Uluslararası pickleball antrenörleri Sema Aslan ve Gülden Çiçek eşliğinde hazırlanan 5 özel bireyden oluşan ekip, aynı zamanda şampiyonada yer alan tek devlet kurumu olacak.
TEMEL AMAÇ ÖZEL BİREYLERİN ÖZGÜVEN KAZANMASI
İlk kez düzenlenen organizasyon, özel bireylerin özgüven kazanması, iletişim becerilerinin gelişmesi ve sporla toplumsal hayata daha aktif katılım sağlamaları açısından önem taşıyor.
TEŞEKKÜR EDİLDİ
Projeye destek veren Kamil Tüylüoğlu ve Handan Çalkar başta olmak üzere katkı sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür edildi.
Yorumlar