enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:08 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in,
00:56 “Kocaeli Yaya Ulaşımı Eylem Planı”  Çalıştayının İkinci Oturumu Gerçekleştirildi
00:54 Adalet Bakanı Gürlek, “suç örgütleriyle mücadele sürüyor, 7 ilde 113 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi”
00:45 Adalet Bakanı Gürlek, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu 19. Toplantısı’nda konuştu…
00:38 Edirne’de Kürek Fırtınası! Kocaeli Sümerspor 4 Madalya ve 2 Kupayla Döndü
00:31 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci’ne katılacak
00:28 İletişim Başkanlığı’nca, Helsinki’de “Ankara Zirvesi Öncesinde Stratejik Belirsizlikleri Yönetmek” başlıklı panel
00:21 Gazeteci Reşat Salihi: “Milli mücadele Türkiye’de zaferle taçlandırılmış olsa da Irak cephesi açısından sona ermedi”
00:12 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “‘Terörsüz Türkiye’, bölgesel fırtınalar karşısında milli varlığımızın zırhıdır”.
00:07 Liderliğin Gerçek Gücü: İşi Yapmak Değil, İnsanları Başarmaya Taşımaktır.
13:00 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) üyesi Türk gazeteciler Ata yurdu Özbekistan’ı keşfetti
12:33 UHA ve TÜHA’dan Gazeteci Veysel Kavrayan, DTİK’nin Kuzey Makedonya Basın Buluşması’na Katılıyor
11:47 CHP grup toplantısına ziyaretçi kabul edilmeyecek
11:19 Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde mayısta en yüksek aylık reel getiri yatırım aracı; Mevduat faizi oldu…
10:56 CHP’de iki ismin de grup toplantısı yapacağının açıklanmasının ardından TBMM’de yoğun güvenlik önlemleri alındı
09:52 Otomotiv endüstrisinin yılın 5 ayındaki ihracatı yüzde 2,6 artarak 17 milyar dolara ulaştı.
09:01 Yandex Türkiye ve ODTÜ’nün ortak yapay zekâ yüksek lisans programı, AIPA tarafından düzenlenen AI Tomorrow Summit’te “Eğitimde Yapay Zekâ” ödülünü kazandı
00:55 Türkiye suyun altında da ‘yeni bir sayfa’ açacak
00:47 Dışişleri Bakanlığı’ndan, Ermenistan’da Pazar günü düzenlenen parlamento seçimleri hakkında açıklama
00:43 Dışişleri Bakanı Fidan, “Orta Koridor, üçlü iş birliğimizin stratejik omurgalarından biri haline gelmiştir” dedi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
26 Kasım 2025
14
A+
A-

* MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Birlik ve Dayanışma Kardeşlik Demokrasi Komisyonu heyetinin İmralı ziyaretini, “Komisyon heyetinin İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir.” sözleriyle değerlendirdi.

* Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

ANKARA (TBMM), 26 KASIM 2025 – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda Meclis’te kurulan tarihi komisyonun İmralı’ya gitme kararının tarihi bir adım olduğunu vurguladı.

Komisyonda üyesi bulunan diğer partilerin bu ziyaretten vazgeçmesinin süreci etkilemeyeceğini ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

“CHP’nin İmralı’ya gitmeme kararı sorun değil, biz seyirci değiliz”

“Terörsüz Türkiye hedefinin en ciddi muhataplarından birisi İmralı’dır. TBMM’de kurulan “Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi” Komisyonu’nun geçtiğimiz Cuma günü İmralı’ya gitmek üzere nitelikli çoğunlukla aldığı karar, bu karar doğrultusunda MHP, AK Parti ve DEM Parti’den birer milletvekilinin adaya gitmesi tarihi bir gelişmedir. Bu vesileyle Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Feti Yıldız ile diğer milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum.

“Yüreğimizle, gönlümüzle Terörsüz Türkiye’nin yanındayız”

CHP ve komisyonda bulunan diğer partiler İmralı’ya gitmekten sarfınazar etmişler. Varsın etsinler, hiç sorun değil, ondan bundan medet umarak “Terörsüz Türkiye” hedefini takip etmiş olsaydık, onun bunun ağzının içine bakarak izin ve icazet arasaydık böylesi ağır bir sorunu bırakınız konuşmayı, yerimizden bile kıpırdayamazdık. Korkarak yaşayanlar yalnızca hayatı seyreder. Biz seyirci değiliz, hayatın yönünü değiştirme iradesi taşıyan zamanın ve zeminin müşahidi Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz. Cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık felaket götürür. Yüreğimizle, gönlümüzle Terörsüz Türkiye’nin yanındayız.” (TBMM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.