enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:43 48 il için “sarı” uyarı: Çığ, fırtına, sağanak ve kar yağışına dikkat
13:33 Trump, en kötü ABD Başkanı olarak tarihe geçecek
07:42 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
07:46 Karayolları Otoyol Jandarma Timlerine emanet..!
07:03 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
07:00 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
06:57 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
06:16 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli’nin toplam uzunluğu 8,2 Kilometre
18:30 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:36 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:55 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
14:49 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:22 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:22 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
00:20 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:12 Turizm ,Corendon Airlines ,Yıldıray Karaer ,Corendon Airlines ,2025 verileri ,Corendon uçuş verileri, Corendon Avrupa pazarı
00:02 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:02 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir’de CHP belediyeciliği borç batağına düştü çareyi ise 138 milyon lira değerinde 5 parselini satışa çıkardı…

İzmir’de CHP belediyeciliği borç batağına düştü çareyi ise 138 milyon lira değerinde 5 parselini satışa çıkardı…
9 Ekim 2025
9
A+
A-

* İzmir’de CHP belediyeciliği borç batağına düştü çareyi ise tasarruf tedbirleri uygulamak yerine mülkiyeti belediyeye ait olan gayrimenkulleri satmayı tercih ederek buldu. Gayrimenkulleri satmayı tercih eden belediye başkanlarına CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’de eklenerek talimat ile toplam bedeli 138 milyon lirayı bulan 5 parsel daha Çeşme Belediyesi tarafından satış listesine kondu.

* İşte detayı!…

UHA / İnternational News Agency

Ertan Gürcaner

Gazeteci* Ertan  GÜRCANER

İZMİR (Çeşme), 09 EKİM 2025 – İzmir’de hayata geçirdikleri projelerle değil de içine düştükleri borç batağı ile gazete manşetlerini süsleyen CHP’li ilçe belediyeleri içine düştükleri mali krizden kurtulmak için çareyi mülkiyeti belediyeye ait gayrimenkulleri bir bir satmakta buldu. Bugüne kadar yüzlerce arsa, tarla, zeytinlik ve daireyi deyim yerindeyse haraç mezat elden çıkaran belediyeler yine de satmaya doyamadı.

CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli

5 ARSA DAHA

Son satış haberi CHP’li Çeşme Belediyesinden geldi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin talimatı ile mülkiyeti belediyeye ait 5 parsel toplamda 138 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

İHALE 23 EKİM’DE

Çeşme’nin Alaçatı ve Sakarya Mahallelerinde bulunan parseller, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif yöntemiyle satışa çıkarıldı. Belediye tarafından yayınlanan satış ilanına göre, satışa konu taşınmazlar konut imarlı.

Büyüklükleri 587 ile 658 metrekare arasında değişen taşınmazlar 23 Ekim 2025 Perşembe günü, Çeşme Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihale ile yeni sahiplerini bulacak.

BELEDİYENİN KASASINA 138 MİLYON LİRA KAYNAK AKTARILACAK

Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 25 milyon TL ile 32 milyon TL arasında değişiyor. En yüksek bedelli taşınmaz Alaçatı Mahallesi Dikencik Mevkii’ndeki 630 metrekarelik arsa olurken, en düşük bedelli taşınmaz ise Sakarya Mahallesi Kalkandere Mevkii’ndeki 640 metrekarelik arsa olarak belirlendi.

Satışların belirlenen muhammen bedeller üzerinden gerçekleşmesi halinde belediyenin kasasına 138 milyon TL kaynak aktarılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.