enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:50 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:48 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:43 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:40 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:39 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
00:32 Terör örgütü PKK Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden tamamen çekildi
00:31 Suriye Sahasındaki Meydan Okumalar ve Fırat’ın Doğusu
00:23 Engelli bireylerin trafik sigortasından indirimli yararlanmalarına ilişkin yeni düzenleme 1 Şubat 2026’da yürürlüğe girecek….
00:18 Şara’nın Washington Ziyareti ve Türkiye’nin Rolü
00:08 Doğu Karadeniz’den ocak-ekim döneminde bal ihracatı, 1 milyon 834 bin 520 dolara ulaştı.
13:46 Kriz Beklentisine Mahkum Olmak
11:21 4. Ölüm Yılında, Şair, Yazar, Düşünür Sezai Karakoç
06:55 Sındırgı’da 22 bin 600 binada inceleme yapıldı…
00:48 CSO Ada Ankara’dan bu hafta müzikseverlere unutulmaz konserler, çeşitli etkinlikler…
00:40 SPD Başkanı Yıldız: Kuraklık yerleşiyor. Su Yönetiminde radikal bir değişim şart.
00:24 İmamoğlu iddianamesinde yer alan telefon notundan dikkat çeken detaylar çıktı
00:20 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Türkiye’nin dünya çapında bir turizm markası”
00:09 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapmaktan son derece memnunum”
00:07 Washington’un yeni hamlesi, Moskova’nın soğukkanlılığı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası’ndan (NTO) üyelerine, “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı”…

Nizip Ticaret Odası’ndan (NTO) üyelerine, “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı”…
17 Mayıs 2025
11
A+
A-

* Nizip Ticaret Odası (NTO) ev sahipliğinde, üyelerine yönelik bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

* NTO bu kapsamda, KOSGEB Gaziantep İl Müdürü Dr. Muhammed Paksoy’un katılımıyla “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı” düzenlendi.

* Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

GAZİANTEP (Nizip), 17 MAYIS 2025 – Programın açılışında konuşan NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Oda olarak KOBİ’lerin büyüme ve gelişimine katkı sunacak destek mekanizmalarına erişimin artırılmasına büyük önem verdiklerini belirterek, bu tür bilgilendirme toplantılarının sürdürüleceğini ifade etti.

Toplantıya; NTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Genel Sekreterlik, çok sayıda oda üyesi, girişimci ve KOBİ temsilcisi katılım sağladı.

KOSGEB Gaziantep İl Müdürü Dr. Muhammed Paksoy, 2025 yılına ilişkin güncel destek programlarını kapsamlı bir sunumla katılımcılarla, Kapasite Geliştirme, Küresel Rekabetçilik, KOBİ Dijital Dönüşüm  ve Girişimci Destek Programı başlıkları altında, destek kalemleri, başvuru kriterleri, değerlendirme süreçleri ve bütçe detaylarına yer verdi.

Toplantıda söz alan NTO Genel Sekreteri Dilek Süzer de, “KOBİ’lerin sürdürülebilir büyümesini desteklemek ve onları daha rekabetçi hale getirmek amacıyla KOSGEB ile iş birliğimizi güçlendirerek sürdüreceğiz. Üyelerimize yol gösterici olmak temel önceliğimizdir.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda katılımcılar, birebir görüşmelerle detaylı bilgi alma imkânı da buldu.

NTO Genel Sekreteri Dilek Süzer, Nizip Ticaret Odası olarak, üyelerimizin kalkınma odaklı projelere erişimini artırmak adına çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.