enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bayramda Elektrikli Yolculuklara Yoğun İlgi: EN YAKIT, Sürücülerin Yol Arkadaşı Oldu!…

Bayramda Elektrikli Yolculuklara Yoğun İlgi: EN YAKIT, Sürücülerin Yol Arkadaşı Oldu!…
16 Nisan 2025
12
A+
A-

* Bayram tatilinde elektrikli araçlarla yapılan yolculuklar büyük oranda artış gösterdi. EN YAKIT, bayram boyunca günlük enerji satışını yüzde 110 artırarak rekor kırarken, sisteme kayıtlı araç sayısının yüzde 8’i kadar yeni kullanıcı kazandı, mobil uygulama kullanım oranını ise yüzde 60 artırdı. 

*Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

İSTANBUL 16 NİSAN 2025 – Elektrikli araçlarla yapılan yolculuklar, bayram tatilinde dikkat çekici bir artış gösterdi. 

Tatilcilerin çevreye duyarlı ve ekonomik seyahat seçeneklerine yönelmesi, elektrikli araç kullanımını önemli ölçüde artırdı. Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip EN YAKIT, hem bayram boyunca günlük enerji satışında rekor kırdı hem de kullanıcı sayısını artırdı.  

Resim önizlemesi

Yüzde 110 Arttı 

Bayram sonrası verileri değerlendiren EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “Bayram, EN YAKIT için hem verimli geçti hem de önemli oranda yeni müşteri kazanımıyla sonuçlandı.  Bayram ve takip eden süreç boyunca günlük kWh satışımız yüzde 110 artarak yeni bir rekora ulaştı. Kayıtlı araç sayısının yüzde 8’i kadar yeni kullanıcı kazandık. En çok yeni kullanıcı kazandığımız şehirler İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa oldu. Bayram yoğunluğunu, kullanıcılarımıza her anlamda destek vererek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorunsuz bir şekilde yönettik” dedi. 

Mobil uygulama kullanım oranında da yüzde 60 artış yaşandığını aktaran Şenses, en çok kullanılan özelliklerin istasyon rezervasyonu, en yakın istasyon bulma ve Mil kazanımı sorgulama olduğunun bilgisini verdi.  

Resim önizlemesi

‘Stratejik Konumlardayız’ 

Şenses, şarj istasyonlarının lokasyonlarının yeni kullanıcı sayısındaki artışta önemli rol oynadığına dikkat çekerek “Bu da bize gösteriyor ki kaliteli ve stratejik noktalarda bulunmak, kullanıcı deneyimini doğrudan etkiliyor. Bu doğrultuda sorumluluklarımızın farkında olarak, bayram sonrası verileri de analiz ederek yeni dönem planlamalarımızı şekillendireceğiz. Kullanıcılarımıza konforlu bir şarj deneyimi sunmak adına kaliteli lokasyonlarda istikrarlı bir şekilde yer almaya devam edeceğiz. Tüm ekibimiz bu konuda özenle çalışıyor ve yeni iş birlikleriyle kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

Resim önizlemesi

7/24 Kesintisiz Destek 

EN YAKIT müşteri hizmetleri ekibi, bayram boyunca 7/24 kesintisiz destek sağlayarak kullanıcıların tüm taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunmaya devam etti.  

Saha ekiplerinin yanı sıra, müşteri hizmetleri ve sosyal medya kanallarına gelen talepleri titizlikle değerlendirdiklerini kaydeden Şenses, geri bildirimler doğrultusunda lokasyon analizleri yaptıklarını aktardı. 

Resim önizlemesi

Sıra Beklemediler 

EN YAKIT kullanıcıları, bayram yoğunluğundan etkilenmemek için mobil uygulama üzerinden önceden rezervasyon yaparak istasyona gittikleri anda araçlarını kolaylıkla şarj etmenin konforunu yaşadı. Sadece soketi takarak otomatik olarak şarj başlatabilen En-ix (Tak ve Şarj Et) teknolojisiyle kullanıcılar, zamandan da tasarruf etti. 

Bayram tatili öncesinde tüm cihazların bakım ve temizlik süreçleri yapıldı ve bayram süresince kullanıcılara hijyenik bir deneyim sunuldu. Ayrıca THY Miles&Smiles iş birliği kapsamında hem karada hem havada avantaj sağlandı ve kullanıcılar Mil kazanmaya bayram döneminde de devam etti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.