enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İBB’ye yönelik yolsuzluk ve terör operasyonunda ifadesine başvurulan gizli tanık Murat Ongun’u işaret etti: Sürekli finanse ettiği gazeteciler var

İBB’ye yönelik yolsuzluk ve terör operasyonunda ifadesine başvurulan gizli tanık Murat Ongun’u işaret etti: Sürekli finanse ettiği gazeteciler var
20 Mart 2025
21
A+
A-

* İBB’ye yönelik yolsuzluk ve terör operasyonunda ifadesine başvurulan gizli tanık, İmamoğlu’nun basın danışmanı Murat Ongun ile yardımcısı Emrah Bağdatlı’yı işaret etti.

* Gizli tanık, “Murat Ongun’un sürekli finanse ettiği gazeteciler vardır. Bu gazetecilere para teslimini de Emrah yapar.” dedi. Gizli tanık, söz konusu gazetecilerin isimlerini tek tek paylaştı.

* Detayı haberimizde!…

UHA / İnternational News Agency

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik terör operasyonu deprem etkisi yarattı. Operasyonda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB iştiraki  Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ile İmamoğlu’nun basın danışmanı Murat Ongun da gözaltına alındı.

GİZLİ TANIK: MURAT ONGUN’UN SÜREKLİ FİNANSE ETTİĞİ GAZETECİLER VAR

Operasyon kapsamında bir gizli tanığın ifadesine başvuruldu. Gizli tanık, mal varlığına el konulan Murat Ongun ile yardımcısı Emrah Bağdatlı’yı işaret etti. Gizli tanık, Murat Ongun’un finanse ettiği gazetecilerin olduğunu söyledi.

“CAFER MAHİROĞLU’NUN BOĞAZDAKİ VİLLASINA RUHSAT VERDİLER”

Gazetecilerin isimlerini paylaşan gizli tanık, şu ifadeleri kullandı: “Murat Ongun’un sürekli finanse ettiği gazeteciler vardır. Bu gazetecilere para teslimini de Emrah yapar. Bahar Feyzan, İsmail Saymaz, Yavuz Oğan, Nevşin Mengü, Ruşen Çakır,  Batuhan Çolak, Barış Pehlivan, Oda TV, Soner Yalçın, Aslı Aydıntaşbaş, Nagehan Alçı, Şaba Sevinç isimli kişi ve kurumları finanse eder. Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu ile de yakındır. Halk TV’ye finansman sağlar. Hatta Cafer Mahiroğlu’nun boğazda yapmış olduğu binasına ruhsat dahi verdiler.”

İBB’YE YOLSUZLUK VE TERÖR OPERASYONU

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında “suç örgütü yöneticisi olmak“, “suç örgütüne üye olmak“, “irtikap“, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek” ve “ihaleye fesat karıştırmak” suçları ile yine İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli hakkında “PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek” suçundan başlatılan soruşturmalar sürüyor.

87 KİŞİ GÖZALTINDA

Gözaltı kararları üzerine harekete geçen emniyet güçlerince, aralarında Ekrem İmamoğlu, İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Beylikdüzi Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ile şarkıcı Ercan Saatçi’nin de aralarında bulunduğu 84 zanlı gözaltına alındı. Çalışmaların devamında haklarında gözaltı kararı olan 3 şüpheli daha yakalandı. Gözaltına alınan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Yerleşkesi’ne götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor. Ekiplerin 19 şüpheliyi yakalama çalışmaları da devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.