enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:30 Dünyada ve Türkiye’de Yükselen Spor branşının adı ” PİCKLEBALL “
10:00 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
00:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
00:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
00:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü UHA’ya anlattı…
00:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
00:20 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
00:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
00:02 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
00:01 Hafta sonu beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme
22:37 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Karate Camiası Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Kocaeli Karate Camiası Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi
30 Ocak 2025
21
A+
A-

* Kocaeli Karate İl Temsilcisi Yaşar Coşkun’un ev sahipliğinde Darıca’da düzenlenen yemekli toplantı, Kocaeli karate camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

* Organizasyona sporcular, antrenörler, hakemler ve yöneticiler yoğun ilgi gösterirken, Türk karatesinin gelişimi adına önemli mesajlar verildi.

UHA / İnternational News Agency 

Toplantıda konuşan yetkililer, Kocaeli’nin karate branşında son yıllarda büyük bir ivme kazandığını vurgulayarak, bu birlik ve beraberlik ruhunun başarının temelini oluşturduğunu ifade etti. İl Temsilciliği görevine başlayan Yaşar Coşkun’a başarı dileklerinde bulunan katılımcılar, onun liderliğinde Kocaeli’nin karate alanında Türkiye’de daha güçlü bir konuma geleceğine inandıklarını dile getirdi.
Ümit Milli Takım Kocaeli’de Kamp Yapıyor
Toplantıda ayrıca, Kocaeli’nin karate açısından önemli bir merkez haline geldiğine dikkat çekildi. Milli takımların sık sık Kocaeli’de kamp yapmasının büyük bir gurur kaynağı olduğu belirtilirken, şu anda Ümit Milli Takım’ın Kartepe İbrahim Hergeleci Spor Salonu’nda Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü hatırlatıldı. Polonya’da düzenlenecek şampiyonada mücadele edecek sporculara başarı dilekleri iletildi.
Spor Camiasından Geniş Katılım
Organizasyona, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı ve Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Başkanı İbrahim Erçin, Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Resul Kotan, Sportif Faaliyetler Şube Müdürü Emre Çakar ve Sportif Faaliyetler Şube Şefi Emir Erol gibi önemli isimler katılım sağladı.
Karate camiasının önde gelen antrenörleri de toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Darıca Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Akçay, Değirmendere Eltemur Kulübü Antrenörü Şener Eltemur, Kağıtspor Kulübü Antrenörü Mesut Kolaylı, Darıca Çelik Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Erdinç Çelik ve Aksu Spor Kulübü Antrenörü Okan Aksu, toplantıda yer alarak Kocaeli karate camiasının güçlenmesi adına görüş ve önerilerini paylaştılar.
Hakemlerden ve Şampiyon Sporculardan Destek
Karate camiasının olmazsa olmazı hakemler de bu önemli gecede bir araya geldi. Kocaeli Karate İl Hakem Kurulu Başkanı Oya Küçükateş Karakuş, Uluslararası Dünya Hakemi Hazım Özdemir, Uluslararası Hakemler Tamer Sülü ve Vasfi Aşçı, Milli Hakem Ömür Kavran organizasyona katılarak destek verdi.
Toplantıya, başarılarıyla Türk karatesinin gururu olan sporcular da katılım sağladı. KARATE1 Paris Şampiyonası’ndan yeni dönen Olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Eray Şamdan ile dünya ve Avrupa şampiyonu Eda Eltemur, organizasyona renk kattı.
Yaşar Coşkun’dan Teşekkür Mesajı
Gecenin sonunda bir konuşma yapan Kocaeli Karate İl Temsilcisi Yaşar Coşkun, bu anlamlı organizasyona katılım gösteren tüm sporcu, antrenör ve yöneticilere teşekkür etti. Karate camiasının birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğini belirten Coşkun, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. Hep birlikte Kocaeli ve Türk karatesini daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bu buluşma, Kocaeli karate camiasının dayanışmasını pekiştirirken, geleceğe dair umutları da güçlendirdi.
Vasfi Aşçı - Çağdaş Kocaeli Gazetesi
Haber Editör: Vasfi Aşçı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.