enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonu, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak.
00:43 Okyanusun dibindeki gizemli halkalar, ‘zehirli sırrı’ açığa çıkardı
00:38 Z kuşağı günümüz dünyası için ne düşünüyor, ne talep ediyor, neleri beğeniyor, neleri beğenmiyor?
00:20 SPD Başkanı Yıldız: Türkiye’de Etkili bir Su Yönetiminin Yol Haritasını açıkladı.
00:19 Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
00:08 AB, Rus LNG’sine yönelik ilk yaptırımlarla tabuları yıkıyor
00:04 Belgrad’da askeri geçit töreni Sırbistan’ın dış politikası hakkında ne anlatıyor?
00:04 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Pazartesi günü BM Genel Kurulu’nda Filistin Devleti’ni tanıyacağını tekrar teyit etti.
00:04 AB, yeni yaptırımlarla Rus gazını, bankaları, kriptoları ve ‘gölge filoyu’ hedef alıyor
13:29 Mourinho ilk antrenmanına çıktı
00:57 TRT1’in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’n Halid Bin Velid karakterini canlandıran Alexander Uloom, Hollywood’un yükselen yıldızı…
00:56 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
00:45 “Dostluk Denizi” adıyla Doğu Akdeniz’de Türkiye-Mısır ortak deniz tatbikatı düzenlenecek.
00:45 Özbekistan Eski Dışişleri Bakanı ve Şanghay İşbirliği Örgütü Eski Genel Sekreteri Vladimir Norov,’dan TUDPAM’a özel açıklama..
00:38 SPD Başkanı Yıldız : Sulamada enerji maliyeti sorunu güneş enerjisi ile çözülebilir
00:35 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Semtpati Vakfı Genel Müdürü Ece Ünver oldu
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
00:31 Kosova’dan Mektup Var!
00:27 Türkiye’nin Potansiyeli ve Siyasetin Orta Vadeli Geleceği
00:18 Türkiye-İtalya-Libya Zirvesi: Jeostratejik Denklemde İş Birliği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Kurum, Türkiye’nin en büyük şantiyesi İndere bölgesini ziyaret etti

Bakan Kurum, Türkiye’nin en büyük şantiyesi İndere bölgesini ziyaret etti
25 Kasım 2024
29
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman temasları kapsamında Türkiye’nin en büyük şantiyesinin kurulu olduğu İndere bölgesinde incelemelerde bulundu.

UHA Haber’in haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman programı kapsamında Türkiye’nin en büyük şantiyesinin kurulu olduğu İndere bölgesini ziyaret etti.

Bu sırada Bakan Kurum’un yanına gelen bir hak sahibi “Büyük bir emek verilmiş burada. Bu dağı resmen delip geçtiler, hep kayaydı burası. Öncesini bilenler ve şimdiyi görenler nasıl büyük bir fark olduğunu anlar. Herkes adına size çok teşekkür ederim” dedi. Bakan Kurum da “Tüm annelerimizin yüzü gülene kadar çalışacağız” yanıtını verdi.

BAKAN KURUM TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ŞANTİYESİ İNDERE’DE İNCELEMELER YAPTI

9 BİN İŞÇİ 7/24 MESAİDE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Emlak Konut, İndere’de 16 bin 467 konut ve iş yeri yapıyor. Yaklaşık 9 bin işçi, 7/24 esasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede 6 okul, aile sağlığı merkezleri ve ticari alanlar da yer alıyor.

“İNDERE ADIYAMAN’IN YENİ UYDU KENTİ OLACAK”

Bakan Kurum, Adıyaman’da Meydan ve Ticaret Merkezi Temel Atma Töreni’nde de İndere’yi “Adıyaman’a yakışacak 5 milyon metrekarelik devasa bir alandaki projemiz, şehrin yeni uydu kenti olacak. Türkiye’nin en büyük şantiyesi olan projemiz tamamlandığında 16 bin 400 ailemiz burada hayat sürecek. Şu ana kadar 7 bin ailemizin yuvalarını belirledik ve kalan konutlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz” sözleriyle anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.