enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
00:17 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuştu…
00:14 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:12 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
00:06 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
00:04 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
00:01 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
09:22 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:11 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Akıllı KOBİ, üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye erişti

Akıllı KOBİ, üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye erişti
3 Temmuz 2024
22
A+
A-

Akıllı Kobi İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayesinde hayata geçirilen Akıllı Kobi’nin üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye eriştiklerini ve Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirdikleri konferanslarla 60 KOBİ’ye 600 bin TL üzeri değerde dijitalleşme çözüm paketlerini ücretsiz olarak sağladıklarını belirtti.

Türkiye ekonomisi gücü çok büyük oranda KOBİ’lere dayanıyor. Türkiye’deki tüm işletmelerin yüzde 99,8’ini oluşturan KOBİ’ler, toplam istihdamın yüzde 77’sini ve katma değerin yüzde 27’sini yaratarak ekonomiye değer katıyor.

Öncel: Türkiye'nin inşasında payımız olduğu için mutluluk ve gurur duyuyoruz

Akıllı KOBİ İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel, “KOBİ’lerin karşılaştığı en büyük zorluklardan biri finansmana erişim. Finansman kaynaklarına ulaşmak hem maliyetli hem de süreçleri uzun olduğu durumlarda KOBİ’lerin yatırım yapmasını ve büyümesini zorlaşıyor. Diğer önemli engel ise tüm dünyada etkisi her geçen gün daha da fazla hissedilen dijital dönüşüme ayak uydurmak konusunda yaşanan zorluklar. Teknolojinin hızlı gelişimi KOBİ’lerin dijital araçları kullanmayı öğrenmesini ve işletmelerini bu değişime adapte etmelerini zorunlu kılsa da kendilerine uygun dijital dönüşüm çözümlerini ayırt edememek bu süreçte KOBİ’lerin dönüşüm hızını büyük oranda yavaşlatıyor. Akıllı KOBİ, dijital dönüşüm başta olmak üzere, yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik gibi konularda KOBİ’lerin bilgi, rehberlik ve kendilerine uygun, doğru araç-gerece ulaşmalarını sağlıyor” dedi.

“KOBİ’leri Türkiye’nin dijital dönüşümünün bir parçası olmaya davet ediyoruz”
Akıllı KOBİ İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel, TOBB’un himayesinde Akıllı KOBİ’nin Türkiye’nin kalkınma hamlesinde önemli bir rol oynamayı ve KOBİ’leri güçlendirerek ülke ekonomisinin daha da gelişmesine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyleyerek: “Akıllı KOBİ Platformu’nun sunduğu imkanlarla KOBİ’ler, potansiyellerini tam anlamıyla kullanarak daha hızlı büyüme imkanı yakalıyor ve ülke ekonomisine sağladıkları katkıları daha üst seviyelere çıkartabiliyor. KOBİ’lere sunduğumuz tüm bu destek ve katkıların etkisiyle, daha güçlü KOBİ’lerle gelecek çağa damgasını vuracak Türkiye’nin inşasında payımız olduğu için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu vesileyle TOBB’a kayıtlı olan 2 milyon KOBİ’mizi Akıllı KOBİ Platformu’na üye olarak Türkiye’nin dijital dönüşüm seferberliğinin bir parçası olmaya, Akıllı KOBİ’yi sosyal medya hesaplarından takip ederek güncel etkinliklerden, KOBİ’lere özel kampanyalardan, yayın ve içeriklerden haberdar olmaya davet ediyoruz” dedi.

ULAŞ DAĞLIOĞLU2017'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter ...

Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu 

***

Akıllı KOBİ hakkında:
TOBB’un ev sahipliğinde ve Visa’nın ana sponsorluğunda hayata geçirilen Akıllı KOBİ, Türkiye’deki KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerinin her aşamasına destek olma hedefiyle yola çıkan bir platformdur. 2021 yılında temelleri atılan Akıllı KOBİ’nin amacı tüm KOBİ’ler için bir dijital dönüşüm ekosistemi oluşturmak ve tüm paydaşları ile birlikte bu ekosistemi büyütmektir. Platform, KOBİ’ler ile KOBİ’lere dijital dönüşüm ürün ve hizmetleri sunan binlerce teknoloji tedarikçilerini bir araya getirir, bilgilendirici içerikler ve eğitimler sağlar. Fizikselde ve dijitalde çeşitli vizyon ve farkındalık etkinlikleri ile sahada da KOBİ’lerle bir araya gelen Akıllı KOBİ, 2021-2023 yılları arasında toplamda 300 binin üzerinde KOBİ’ye erişim sağlamıştır. https://akillikobi.org.tr/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.