enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:22 KKTC’nde Kumsal Katliamı Nasıl Oldu?
12:37 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:55 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:44 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:21 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:21 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:10 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı
00:04 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:03 Kitap: 1944 Ahıska Sürgünü: Son Tanıklar
00:02 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
11:19 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
08:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:58 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP’den hakaret niteliğindeki klibe tepki! Bu çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz

MHP’den hakaret niteliğindeki klibe tepki! Bu çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz
28 Mart 2024
24
A+
A-

* MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu hakkında hakaret niteliğinde bir video klip yayımlandı.

* MHP Tokat İl Başkanlığı’ndan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

* Açıklamada “Şehit Valimizin oğlu Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

UHA / İnternational News Agency

Bahçeli: "MHP ve Cumhur İttifakı seçimlere tam olarak hazırdır" - Medyabar

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu hakkında sosyal medyada küçük düşürücü bir klip yayımlandı. Bazı sosyal medya hesapları tarafından klibin AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından hazırlandığına dair yalan yanlış bilgiler yayıldı. Hadsiz klip hakkındaki yalanlamalara Ak Parti cephesinden kınama geldi.

MHP açıklamasına bu kınamayı memnuniyetle karşıladığına dair sözlere yer verdi. “Hiçbir zaman da AK Parti İl Başkanlığı ve AK Parti il yönetiminde ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında görev yapan hemşerilerimizi böyle bir konuyla itham etmek aklımızın ucundan bile geçmedi.” İfadelerini kullandı.

İşte o açıklamanın tamamı:

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye Başkan Adayımız Sn. Mehmet KemalMİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Yazıcıoğlu hakkında kamuoyunda küçük düşürücü bir klip hazırlanmış, bazı medya organları ve sosyal medyada yayınlanmıştır

Adayımız hakkında yapılan bu çirkin saldırıya ilişkin olarak AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılmış ve müsebbipleri kınanmıştır. AK Parti Tokat teşkilatının bu açıklaması tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır.

Bugüne kadar seçim sürecinde adayımızı hedef alan bu çirkin saldırılarla AK Parti Tokat İl Başkanlığının ve AK Parti’ye gönül vermiş olan hiçbir vatandaşımızın bir ilgisi olmadığını biliyoruz.

Hiçbir zaman da AK Parti İl Başkanlığı ve AK Parti il yönetiminde ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında görev yapan hemşerilerimizi böyle bir konuyla itham etmek aklımızın ucundan bile geçmedi.

Konunun kim tarafından hazırlanıp, ücretlerinin ne şekilde ödenerek bu iğrenç klibin kime hazırlatıldığını hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de bütün Tokatlılar çok iyi bilmektedir.

Bu videoyu ilk olarak WhatsApp gruplarına kimlerin ve kimin talimatıyla gönderildiği açık olup, yaklaşık 20 gündür servis edilmektedir. Adayımıza yapılan bu itibar saldırısından kimin menfaat elde etmek istediği kamuoyu tarafından gayet iyi bilinmektedir.

Tokatımızın böylesine yakışıksız bir konuyla gündeme getirillmiş olmasının üzüntüsü içerisindeyiz ve sorumluları  milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Hukuki süreç tarafımızca titizlikle takip edilecek ve kamuoyu bilgilendirilecektir.

Şehit Valimizin oğlu Belediye Başkan Adayımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz.

Kamuoyuna Saygı İle Duyururuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.