enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gazeteci Asım Yağız’ın sağlık durumu iyiye gidiyor

Gazeteci Asım Yağız’ın sağlık durumu iyiye gidiyor
8 Ekim 2023
410
A+
A-

Kocaeli Basın camiasının başarılı gazetecilerinden, eski İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli Temsilcisi ve İzmit Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu, 53 yaşındaki emekli Gazeteci Asım Yağız, birinci beyin ameliyatının ardından tekrar ameliyata alınarak başarılı bir ameliyat geçirdi.

UHA / Uluslararası Haber Ajansı
UHA Haber’in haberine göre, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, uzun yıllar basın camiasında görev yapan gazeteci Asım Yağız, son günlerde rahatsızlanmış ve Kocaeli Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyordu.
Asım Yağız yoğun bakımdan çıktı - Kocaeli Haberleri
Kocaeli Şehir hastanesi beyin cerrahi Op. Dr. Aykut Gökbel’in de başarılı çalışmaları sonucu, ikinci beyin ameliyatı da büyük bir başarıyla atlatan Gazeteci Asım Yağız, yoğun bakımdan çıkarak servisine alındı.
Tedavisi beyin cerrahi Op.Dr.Aykut Gökbel ve ekibi tarafından büyük bir titizlikle süren Asım Yağız’ın sağlık durumu günbe gün iyi olduğu bildirildi.
Gazeteci dostları ve ailesi tarafından biran olsun yalnız bırakılmayan Gazeteci Yağız hastane odasından, tüm sevenlerine selam ve sevgilerini ilettiği belirtildi.
Asım Yağız'a büyük moral - En Kocaeli
Biz de, Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA) ve Uluslararası Haber Ajansı (UHA) olarak başta, Kocaeli Şehir hastanesi’nin Beyin Cerhasi Servisi’nin başarılı doktorlarından beyin cerrahi Op. Dr. Aykut Gökbel’in ekibi ve servis çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.
Ayrıca  genç meslektaşımız Gazeteci Asım Yağız’ın biran önce sağlığına kavuşup, ailesiyle ve sevenleriyle bir araya gelmesi dileğiyle, Rabbimizden acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimizi ve dualarımızı iletiyoruz! AY
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.