enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Milliyet Gazetesi Yazarı Tunca Bengin, Basın Bilgilendirme Toplantısında Güneydoğu İzlenimlerini Paylaştı

Milliyet Gazetesi Yazarı Tunca Bengin, Basın Bilgilendirme Toplantısında Güneydoğu İzlenimlerini Paylaştı
22 Eylül 2023
185
A+
A-

Milliyet gazetesi yazarı Tunca Bengin, 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında Güneydoğu bölgesini dolaşarak izlenimlerini aktaran bir yazı dizisi kaleme almıştı.

UHA / İnternational News Agency

Tunca Bengin’in yazılarında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahramanca ortaya koyduğu terörle mücadele sonrasında bölgede yaşanan dönüşüme dikkat çeken tespitler yer almıştı.

Bölgede artan güvenlik ortamını ve bunun vatandaşlarımızın huzuruna olan yansımasını gündeme taşıyan Tunca Bengin, bugün gerçekleşen haftalık basın bilgilendirme toplantısına katılarak savunma muhabirleri ile izlenimlerini paylaştı.

Yıllar öncesinde pek çok kez bölgede görev yaptığını ve hem bölge halkının hem de gazetecilerin terör belasından dolayı zor günler geçirdiğine dikkat çeken Tunca Bengin, bugün ise bölgede huzurun ve güvenliğin hâkim olduğunu, gençlerin artık dağa çıkmadığını, bunun yerine belediyelerin hayata geçirdiği havuzlarda spor yaptığını ifade etti.

Tunca Bengin, terörle mücadele operasyonları sonrası bölgede yaşanan dönüşümü örnekler vererek basın mensuplarıyla paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.