enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
00:46 Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
00:34 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkan Özyurt: Nizip İş Dünyasından Türkiye’ye İhracat Başarışı
00:28 Genel Ticaret Sistemi’ne (GTS) göre ihracat, yüzde 8 artışla 20 milyar 537 milyon dolara çıktı
00:28 Azerbaycan: Uluslararası Barış ve İstikrarın Teşvik Edilmesi
00:26 Prof. Dr. Mühip Kanko, “AKP Üreten Her Şeyi Sattı, Devletin Gelir Kaynağı Vergi ve Cezalar Oldu!”
00:25 Sanayide kullanılan su nereden geliyor
00:23 Ege Genç İş İnsanları Derneği’nden (EGİAD): Güncel SGK Uygulamaları ve Geleceğin Çalışma Biçimleri
00:14 Demokrat Parti Sözcüsü Altıntaş: “Türkiye Yangın Yeri, Yönetim İhmalkâr ve Savrulmuş Hâldedir”
00:13 Kocaeli Ticaret Odası’dan dünya pazarlarına davet; Co-Matching İkili İş Görüşmeleri
00:13 Kaspersky uzmanları, kullanıcıların kişisel verilerini çalmak amacıyla oluşturulan sahte internet siteleri konusunda uyarıyor.
00:10 Yaz Geldi, Risk Arttı: Orman Yangınlarına Karşı Hazırlıklı mıyız?
00:06 Gergerlioğlu, “Kocaeli halkına trafiği çileye çeviren Siyonist destekçisi Safiport kapatılmalıdır!”
00:00 Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu 17. kez zirvede
10:32 Kocaeli’nin Kartepe Belediyesi’nden Taraklı Yangınına Müdahale Desteği
07:13 CHP kurultayıyla ilgili ceza davası: Görevsizlik kararı kaldırıldı
00:53 RTÜK Başkanı Şahin: “İslamofobi sadece ‘bir içerik sorunu’ değil, bir güvenlik, bir kimlik ve bir insanlık meselesi”
00:51 Yenidoğan Çetesi’ davasında 5. duruşma görüldü
00:50 Fırtınalı bir dönemde AB dönem başkanlığını devralan Danimarka’yı neler bekliyor?
00:41 Almanya’da bir şirkette meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TÜSİAD Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

TÜSİAD Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
3 Ağustos 2023
18
A+
A-

* TÜSİAD’ın Türkiye genelinde yenilikçi bakış açısını yaygınlaştırmak ve girişimcilik dönüşümünü tetiklemek amacıyla 2011 yılından bu yana düzenlediği ‘Bu Gençlikte İŞ Var!’ Programı kapsamında 18-30 yaş arası gençlere yönelik olarak hayata geçirdiği Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması’nın kazananları belli oldu.

* Yarışmanın 2023 birincisi “Palgae”, ikincisi “Elektroplax”, üçüncüsü ise “Fuway” ekipleri oldu.

UHA / İnternational News Agency Türkiye’nin en yaygın erken aşama girişimcilik programı TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! kapsamında bu yıl İş Bankası ana sponsorluğunda düzenlenen Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması’nın 2023 Final Töreni çevrimiçi ortamda gerçekleşti. Final Töreni’nde jüri üyeliklerini TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun, Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Eş Başkanı Zeynep Köksal Yaykıran, Çalışma Grubu Üyesi Çiğdem Toraman, Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt ve İş Bankası Dijital Bankacılık Müdürü Emre Ölçer üstlendi.

TÜSİAD Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu -  Ekovitrin Haber Mart ayında başlayan yarışma sürecinde eğitim ve mentorluk almaya hak kazanan 57 ekip arasından seçilerek finale kalan Electroplax, Fuway, Gojenie, Kernel Dynamics, Metadoxia, Palgae, Sorslab ekiplerinin iş fikirlerini sunduğu törende;

– Karbon yakalama teknolojisi ile alg tabanlı biyoplastik hammaddesi üreterek endüstriyel atıkları döngüsel ekonomiye kazandıran Palgae birincilik ödülünü;– Kullan at sınıfına ait şarj edilemeyen özellikteki alkali pilleri, güneş enerjisi ile şarj ederek tekrar kullanıma kazandıran Elektroplax ikincilik ödülünü;– İnsanların adım attıklarında kaldırım taşında oluşan basıncı elektrik enerjisine dönüştürmeyi amaçlayan yeşil enerji girişimi Fuway üçüncülük ödülünü kazandılar. Final Töreni’nin açılışında yarışmaya katılan tüm gençleri kutlayan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Gençlerimizin enerjisi, yaratıcılığı ve tutkusu geleceğimizi şekillendirmede kritik bir rol oynuyor. TÜSİAD olarak ilk günden beri amacımız gençlerimizin iş fikirlerine rehberlik etmek ve onları girişimcilik yolculuklarında yalnız bırakmamak. Cesur adımları ve yenilikçi düşünceleri toplumumuzda dönüşümü başlatma gücüne sahip. Bu nedenle TÜSİAD olarak genç girişimcilerimizin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Dönüşümü Başlat! yarışmasının TÜSİAD’ın girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla iş fikri aşamasına yönelik olarak başlattığının altını çizen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun ise, yılın ikinci yarısından itibaren şirketleşme ve büyüme aşamalarına yönelik yeni programlar başlatacaklarını duyurdu. İş Bankası’nın ana sponsor, Anadolu Efes, BASF Türk, Destek Patent ve Mazars Denge’nin gümüş sponsor, Paribu Hub’ın ise bronz sponsor olarak desteklediği program hakkında ayrıntılı bilgiye www.bugenclikteisvar.com internet sayfasından ve programın sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.https://www.linkedin.com/company/17918160/www.instagram.com/bugenclikteisvarwww.facebook.com/BuGenclikteIsVarwww.twitter.com/genclikteisvarhttps://www.youtube.com/c/tusiadbugenclikteisvar  Haber* Ceylan Naza 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.