enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı ekibiyle bayramlaştı

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı ekibiyle bayramlaştı
26 Haziran 2023
19
A+
A-

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeli ile  bayramlaştı.

UHA / İnternational News Agency

Resim önizlemesi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kurban Bayramı öncesinde belediye bünyesinde görev yapan çalışma arkadaşları ile  görev yerlerini ziyaret ederek bayramlaştı. Başkan Kocaman, belediye hizmet binası ile Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerini de ziyaret ederek Kartepe’ye hizmet eden tüm ekip arkadaşlarının Kurban Bayramlarını tebrik ederek, hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.

Resim önizlemesi

HAYIRLI BAYRAMLAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kurban Bayramımızı en içten dileklerimle tebrik ederken, aileleriniz ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. İnşallah Kurban Bayramımız hayırlara vesile olsun, tüm güzellikleri beraberinde getirsin.  Uzun yola çıkacaklar kurallara uyalım ve dikkatli olalım. Rabbim birlik ve beraberlik içinde sağlıkla nice bayramlara kavuştursun inşallah” açıklamasında bulundu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.