enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Manipülasyon ittifakı: Meral Akşener’in ‘Erdoğan’ yalanına HDP’li Selahattin Demirtaş da destek verdi

Manipülasyon ittifakı: Meral Akşener’in ‘Erdoğan’ yalanına HDP’li Selahattin Demirtaş da destek verdi
1 Nisan 2023
35
A+
A-

İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanlığına dün sabah saatlerinde bir kurşun isabet etti. Kimsenin yara almadığı olay sonrası siyaset devşiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak yaşananlardan sorumlu tuttu. Olayın binaya yakın konumda bulunan inşaattaki hırsızlığı engellemek maksadıyla bir bekçi tarafından ruhsatlı silahla gerçekleştirildiği ortaya çıkarken terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş da Akşener’e destek açıklaması yaptı. İYİ Partili ortağı ile aynı dili kullanan terör tutuklusu Demirtaş, “Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz.” ifadelerini kullandı.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Büzgülü spor çanta Çanta Tasarımları Tisho Tisho DükkanUluslararası Haber Ajansı’nın ‘Yeni Şafak’ kaynaklı haberine göre, İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yer alan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına bir kurşun mermisi isabet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşananlardan iktidarı sorumlu tutarak, kendisine gözdağı verildiğini öne sürdü. Açıklamalarında skandal şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Akşener, yaşananlardan siyaset devşirip bir de Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

Binaya isabet eden kurşunun, inşaat bekçisinin görevli olduğu yerde yaşanan hırsızlık girişimini engellemek amacıyla ateşlediği silahından çıktığı tespit edildi.

Akşener’in ‘Erdoğan’ yalanına HDP’li Selahattin Demirtaş da destek verdi

Terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş da Akşener’e destek açıklaması yaptı. İYİ Partili ortağı ile aynı dili kullanan terör tutuklusu Demirtaş, “Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz.” ifadelerini kullandı.
Ortaklarının yalanına arka çıkan Demirtaş Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

“İyi Parti’ye yapılan saldırıyı lanetliyorum. Bu tür saldırılar asla iktidardan bağımsız yapılamaz. Birileri seçim kampanyasını silahla, tehditle yürütmek isteyebilir ama herkes kararlılıkla, cesaretle 14 Mayıs’a hazırlanmalı. Sabredin, birlikte değiştireceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.