enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kılıçdaroğlu: Bu kürsüye veda ediyorum

Kılıçdaroğlu: Bu kürsüye veda ediyorum
8 Mart 2023
505
A+
A-

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdraoğlu, “Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin.” dedi.

Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, istifa etmeyecek ancak bundan sonra grup toplantılarına katılmayacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçilmesi halinde ise CHP liderliğinden istifa edecek.

“Grup kürsümüze, bu kürsüye veda etmek için bugün buradayım” diyen Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkan ifadeleri:

  • “Ne yalan söyleyim bu satırları kaleme almak benim için de kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek pek de kolay olmuyor”
  • “Bakmayın siz o Saraylıların her şeyi varmış gibi görünüyor ama hiçbir şeyleri yok. Ruhları kararmıştır, bizim ise her şeyimiz var. Mazlumlar için atan kocaman bir yüreğimiz var.”
  • Bu deliliği hep birlikte yapacağız dostlarım, hep beraber yapacağız. İyi Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’le birlikte yapacağız bu deliliği. Çünkü Merak Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Ve bu bilinsin istiyorum”
  • Ana kucağını da çok iyi bilir, yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumu bütün dostlarımın bilmesini isterim.

İlk görüş ayrılığında bazı insanlar, bilakis kendisini hiç tanımayan bazı insanlar, söylenmemesi gereken şeyleri söylediler.”

  • “Vallahi de hiç tanımamışsınız. Tanıyın. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani gerekirse masaya yumruğunu vurur diyorum ya, e bir de arada ülkücü damarı tutar. Bunu da gayet iyi biliyorum”
  • “Temel bey bilgedir. Bu bilge Türkiye’nin yolunu aydınlatmaya devam ediyor. O hepimizin iyi tanıması gereken iyi bir bilgedir.”
  • “Sayın Ahmet Davutoğlu gerçekten de güçlü bir entelektüel birikimi var. Bu süreci toparladı. O da çorbada tuzu olan çok değerli bir insan.”
  • “Bu genç liderle (Ali Babacan) Türkiye’nin perişanlığına son vereceğiz. Onunla alın terini birlikte vereceğiz.”
  • Bu salon bu kürsü aslında benim evim, sizler de benim yol arkadaşlarımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum. Hoşgeldiniz şefa geldiniz. “
  • “Bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız, buna inanın. Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin. Mutluyum be dostlar gerçekten umutluyum.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.