enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kemal Kılıçdaroğlu: İmamoğlu’na sahip çıkmak borcum

Kemal Kılıçdaroğlu: İmamoğlu’na sahip çıkmak borcum
21 Aralık 2022
197
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasında baba-oğul ilişkisi olduğunu söyleyerek, “Ona sahip çıkmak benim boynumun borcudur” dedi.

Baba-oğul gibiyiz dedi. İmamoğlu’na sahip çıktığını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’teki grup toplantısında konuştu.

Son günlerde aralarında kriz olduğu söylenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da salondaydı..

CHP Lideri, İmamoğlu’na ilişkin mahkeme kararını değerlendirdi, gerilim iddialarının aksine mesajlar verdi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında şunları kaydetti;

Ekrem İmamoğlu burada. Sizin bilmediğiniz ama bizi tanıyan yol arkadaşlarımızın iyi bildiği bir şeyi bu kürsüden ifade edeceğim. Kendisi CHP’nin evladı olduğu kadar benim evladımdır. Ona sahip çıkmak benim boynumun borcudur.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini biliyorum. Hepimiz bunun farkındayız. İnançla buna devam edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden 85 milyon insanı kucaklayacağız. Bunun sözünü veriyorum bütün halkıma.

[UHA Haber Ajansı, 21 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.