enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

30 Kilometrelik Kuzey Çevre Yolu’nda Protokol İmzalandı

30 Kilometrelik Kuzey Çevre Yolu’nda Protokol İmzalandı
2 Aralık 2022
223
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi toplantıya katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ile Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerinin de yer aldığı ziyarette, toplamda 30 kilometre uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolu’nun devri ve kalan kısımların imalatı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Kuzey Çevre Yolumuzun devri ve kalan kısımların imalatı ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokolümüzü imzaladık. 1 Milyar TL’lik yatırım Karayolları Genel Müdürlüğümüzce yapılacak” dedi.

1 Milyar TL’lik Yatırım

Protokolü yaptığı paylaşımla duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kuzey Çevre Yolumuzun devri ve kalan kısımların imalatı ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokolümüzü imzaladık. 1 Milyar TL’lik yatırım Karayolları Genel Müdürlüğümüzce yapılacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’na şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

[UHA Haber Ajansı, 2 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.