enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:46 Karayolları Otoyol Jandarma Timlerine emanet..!
07:24 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
07:03 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
07:00 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
06:57 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
06:16 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli’nin toplam uzunluğu 8,2 Kilometre
18:30 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:36 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:55 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
14:49 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:22 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:22 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
00:20 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:12 Turizm ,Corendon Airlines ,Yıldıray Karaer ,Corendon Airlines ,2025 verileri ,Corendon uçuş verileri, Corendon Avrupa pazarı
00:02 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:02 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
16:32 CUMA NAMAZININ ÖNEMİ
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
10:02 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Kuran Kurslarını yıkıp kiliseler açtılar!”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Kuran Kurslarını yıkıp kiliseler açtılar!”
16 Eylül 2022
2.127
A+
A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla dikkat çekiyor.

Konuşmalarından oluşan kesitlerin yer aldığı videolarla çok geniş bir kitleye ulaşan Hüseyin Baş dikkat çekici bir paylaşım daha yaptı.“Besmeleyle kilise açan bu hükümet”BTP lideri paylaştığı videoda AKP iktidarına, ‘Bunlar Müslüman’ diye oy verenlere yine AKP’nin din alanındaki adımlarından örnekler vererek seslendi.

Resim önizlemesi

Hüseyin Baş’ın ifadeleri şöyle,  “Neymiş, bunlar Müslüman, ‘Bunlar bizim dinimizi koruyor, kolluyor. O yüzden bunlara oy vermemiz lazım. Ne olursa olsun açlık geçicidir’ diyorlar. Açlığın sonu ölüm, ne geçicisi? Karın tokluğuna sömürülüyoruz, din iman diyorlar! Türk Gıda Kodeksinde domuz etini kasaplık et haline getiren bu hükümet. Din dersi kitaplarından ABD – AB rahatsız olduğu için ‘Kelime-i Tevhid’den Lailahe illallah yeterlidir, Muhammederresulullah’ı çıkaralım’ diyen bu hükümet. Din dersi kitaplarından ABD – AB rahatsız olduğu için ‘Allah katında tek din İslam’dır’ ayetini çıkaran bu hükümet. Bismillah diyerek kilise açan bu hükümet. Büyük büyük Kuran kurslarını yıkıp kiliseler açan bu hükümet. Camileri kiliseye çeviren bu hükümet. Dinimizde yasak olmasına rağmen Peygamberin minyatür resmini din dersi kitaplarına basan bu hükümet. Bunlar Müslüman, biz Müslüman olamadık!”

[UHA Haber Ajansı, 16 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.